/
  • مشکل در آدرس دهی و دایرکتوری ها

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در آدرس دهی و دایرکتوری ها
    نویسنده پیام
    itjoo آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 4
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Question مشکل در آدرس دهی و دایرکتوری ها
    سلام
    من برای سیستمم برای آدرس دهی ها به مشکل خوردم
    مثلا برای صدا زدن مسترپیج یا رفتن از پیجی به پیج دیگه به مشکل میخورم
    همیشه از این خطاها میبینم :

    Not Found

    The requested URL /mycms/public/public/users/U_login.php was not found on this server.

    اگر دقت کنید به لینکی که نشون میده متوجه میشید
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۶ ۰۷:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در آدرس دهی و دایرکتوری ها
    ممکنه حروف کوچک و بزرگ رو در صدا زدن اسم فایل ها رعایت نکرده باشید

    اگر پانل لینوکسی دارید حتماً به این موضوع حساس هست

    بجای / یا \\ از کد زیر استفاده کنید بهتره:

    کد PHP:
    define('DS', ((DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\')); 
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۷ ۱۱:۰۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    itjoo آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 4
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در آدرس دهی و دایرکتوری ها
    (۱۳۹۳ مرداد ۲۷ ۱۱:۰۳ صبح)hamid_80386 نوشته شده توسط:  ممکنه حروف کوچک و بزرگ رو در صدا زدن اسم فایل ها رعایت نکرده باشید

    اگر پانل لینوکسی دارید حتماً به این موضوع حساس هست

    بجای / یا \\ از کد زیر استفاده کنید بهتره:

    کد PHP:
    define('DS', ((DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\')); 

    نه مشکل این نیست
    راستش توی آدرس دهی ها به مشکل خوردم
    اصلا نمیدونم درستش چیه
    چرا بعضی ها اینجوری برای فایل ها ادرس دهی میکنن؟
    ../folder/index.php

    اون دو نقطه اول آدرس دهی به چه معنی هست؟
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۷ ۰۲:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS