• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در آدرس دهی ها
#1
سلام دوستان
موقعی که یک سری فایل رو include می کنی اگر داخلش یک سری فایل دیگه import شده باشه که براساس روت همون فایل باشه در فایل اصلی دچار مشکل می شه. مثلا یک اسلایدشو یا حتی منو و... .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
بله خوب مشکل ایجاد میشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۳ خرداد ۲۶, ۰۲:۳۲ ب.ظ)saeideng نوشته: بله خوب مشکل ایجاد میشه
خوب یعنی هیچ راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Dodgy
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
چرا نداره
شما باید منطق برنامتون رو درست کنید
اگه منظورتون از ایمپورت , فایل ها js و css هست:

یه پوشه برای فایل های استاتیک برنامتون (عکس-css-js و ... ) قرار بدید بعد از اون همیشه نسبت ب اون آدرس دهی کنید
توجه داشته باشید فایلی که include میشه دیگه از جای قبلی اجرا نمیشه (از نظر آدرس ها) بله از آدرس جدید (فراخوانی شده) در نظر میگیره
مثلا شما در index میایید از site.com/1/2/3/4/file.php یک انکلود میکنید که داخلش نوشه css/style.css
این یعنی آدرس css شما site.com/css/style.css هست و نه site.com/1/2/3/4/css/style.css
ولی اگر مستقیم فایل site.com/1/2/3/4/file.php را درخواست میکردید آدرس فایل css نسبت به مکان فایل file.php در نظر گرفته میشد یعنی site.com/1/2/3/4/css/style.css
پس همیشه به این مهم توجه کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط : AlirezaHS


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان