/
  • مشکل تاریخ

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل تاریخ
    نویسنده پیام
    imansham آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ آذر ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل تاریخ
    سلام.

    من یک برنامه ساده با php نوشتم که یک دیتا بیس mysql رو کنترل میکنه و داده هاشو تغییر میده.
    به این صورت که یک جور آمار بازدید روزانه هست.

    یعنی در هر روز به ازای هر کلیکی که روی فلان دکمه میشه، یک دونه 1 به آمار بازدید اضافه میشه.
    من برای اینکه بتونم کنترل کنم که هر روز چه تعداد نفر روی این دکمه کلیک میکنن توی دیتابیسم برای هر روز گفتم که php از روی تاریخ یک سطر جداگانه اضافه کنه. یعنی روز شبنه با روز یک شنبه سطرش فرق میکنه و آمار بازدید هرکدوم جدا ثبت شده.

    اما مشکل اصلیم اینجاست که بجای اینکه سر ساعت 12 شب ، آمار روزانه 0 بشه، ساعت 9 شب این اتفاق میوفته !

    دلیلش چیه ؟ باید چیکار کنم ؟ مشکل از چیه ؟Confused
    ۱۳۹۳ آذر ۲ ۱۲:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل تاریخ
    .سلام
    دستور زیر رو تو کدت گذاشتی؟
    کد PHP:
    date_default_timezone_set('Asia/Tehran'); 
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۳ آذر ۲ ۰۹:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : webnevesht
    imansham آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ آذر ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل تاریخ
    (۱۳۹۳ آذر ۲ ۰۹:۴۷ صبح)mohammadhosain نوشته شده توسط:  .سلام
    دستور زیر رو تو کدت گذاشتی؟
    کد PHP:
    date_default_timezone_set('Asia/Tehran'); 

    سلام. مرسی از پاسخی که دادید من اینجوری استفاده کردم :

    کد PHP:
    $timezone "Asia/Tehran";
            if(
    function_exists('date_default_timezone_set')) date_default_timezone_set($timezone);
            
    $time date('H:i:s');
            
    $date $calendar->date("Y/m/d");
    [/ 
    [/code]php]
    ۱۳۹۳ آذر ۲ ۰۴:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    imansham آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ آذر ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل تاریخ
    ولی مشکلم حل نشده ها .... Confused
    ۱۳۹۳ آذر ۲ ۰۸:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل تاریخ
    روی local داری تست می کنی ؟
    می تونی بخشی از کدت رو قرار بدی ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ آذر ۲ ۰۹:۲۰ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۹۳ آذر ۲ ۰۹:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    imansham آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ آذر ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل تاریخ
    (۱۳۹۳ آذر ۲ ۰۹:۱۶ عصر)oia نوشته شده توسط:  روی local داری تست می کنی ؟
    می تونی بخشی از کدت رو قرار بدی ؟


    نه روی هاست سایتم هست.

    کدش اینجاست :

    کد PHP:
    include_once "jcalendar.class.php";  
                
    $calendar = new jCalendar;
                    
                
    $timezone "Asia/Tehran";
                if(
    function_exists('date_default_timezone_set')) date_default_timezone_set($timezone);
                
    $time date('H:i:s');
                
    $date $calendar->date("Y/m/d");
                
    $day $calendar->date("l"); 
    ۱۳۹۳ آذر ۲ ۱۱:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل تاریخ
    دو تا کار انجام بده
    1- از jCalendar استفاده نکن. مقدار زمانیی که در database ذخیره میشه باید بصورت میلادی باشه!
    2- بعد از اون کدی که time-zone رو تغییر میده چک کن ببین time-zone تغییر می کنه یا نع ؟
    ۱۳۹۳ آذر ۳ ۱۲:۰۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS