/
  • مشکل تابع date

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل تابع date
    نویسنده پیام
    semsar آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل تابع date
    تابع DATE تاریخ رو از کجا میگیره ؟ ایا از تاریخ خود سرور استفاده میکنه ؟
    من وقتی از این تابع استفاد ه میکنم یه روز قبل رو نشون میده
    ۱۳۹۱ مهر ۱۵ ۰۹:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,026
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2714 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل تابع date
    از روی سیستم میخونه ، اگر روی کامپیوتر خودتی از اون اگه روی سروری از سرور
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۱۵ ۱۱:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786 semsar
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS