/
  • مشکل تابع در کلاس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل تابع در کلاس
    نویسنده پیام
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل تابع در کلاس
    سلام دوستان

    من یک کلاس ساختم و تو اون تعدادی تابع دارم. مشکلم اینجاست که من در تابع بالایی میخوام

    از تابع پایینی استفاده کنم که اجازه این کار رو نمیدهHuh

    تو ++C میشد تابع ها رو اول بالا تعریف کرد و این مشکل نبود تو php این کار رو میشه کرد؟

    با تشکر از دوستان
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۸:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل تابع در کلاس
    از
    $this
    استفاده کنین
    مشکلی نداره
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۹:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtabadj
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل تابع در کلاس
    کدتون رو بگذارید. از this$ استفاده می کنید یا ::self ؟
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۹:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtabadj
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل تابع در کلاس
    (۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۹:۴۲ عصر)hidensfot نوشته شده توسط:  کدتون رو بگذارید. از this$ استفاده می کنید یا ::self ؟

    ببخشید من یکمی تو شی گرایی مبتدی هستم this رو نزاشته بودمBig Grin

    میشه یه کمی هم در مورد self توضیح بدینHuh

    وقت کردین به ان تاپیک هم یه سری بزنید

    http://forum.iranphp.org/Thread-ابزارهای...1#pid11501
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۹:۵۶ عصر، توسط mojtabadj.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۹:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل تابع در کلاس
    دو تا مثال :
    کد PHP:
    //Example 1 :
    class {
        function 
    test0(){
            
    $this->test1()
        }
        function 
    test1() {
        }
    }

    //Example 2 :
    class {
        function 
    test0(){
            
    self::test1()
        }
        function 
    test1() {
        }

    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱ ۰۱:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hidensoft mojtabadj
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل تابع در کلاس
    در واقع شما بجز در مواقعی که یک property یا یک متد از overloading رو صدا می زنید، در سایر موارد یعنی متد هایی که خودتون ساختین می تونید برای صدا زدنشون بجای this$ از self استفاده کنید البته برای استفاده در خود کلاس

    یه جستجو در manual کن تا اطلاعات بهتری گیرت بیاد
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱ ۱۲:۱۶ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱ ۱۲:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل تابع در کلاس
    همینجا هم توضیح دادم در باره overloading یه چرخی بزنی میابی
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱ ۰۸:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS