/
  • مشکل بوت استرپ و فونت یکان

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل بوت استرپ و فونت یکان
    نویسنده پیام
    desatir7316 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 91
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۲۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل بوت استرپ و فونت یکان
    سلام دوستان
    فونت یکان رو به سایتم اضافه کردم، ولی قسمت هایی(تاجایی که تا الان فهمیدم) که از label استفاده کردم بهم ریخته، عکس هارو ببینید:
    [تصویر:  a.PNG]
    [تصویر:  b.PNG]

    فونت رو هم به این شکل اضافه کردم:
    کد:
    @font-face {
        font-family: "yekan";
        src: url(../fonts/Yekan.eot);
        src: url(../fonts/Yekan.eot?#iefix) format("embedded-opentype"), url(../fonts/Yekan.woff) format("woff"), url(../fonts/Yekan.ttf) format("truetype"), url(../fonts/Yekan.svg#BYekan) format("svg");
        font-weight: normal;
        font-style: normal
    }

    html, body, h1, h2, h3, h4, h5, h6 {
        height: 100%;
        font-family:"yekan", "Tahoma", "sans-serif" !important;
    }
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ آبان ۱۸ ۱۱:۵۶ عصر، توسط desatir7316.)
    ۱۳۹۴ آبان ۱۸ ۱۰:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 945
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 745
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل بوت استرپ و فونت یکان
    سلام،
    شما رفتین توی سایت برنامه‌نویس عکس‌ها رو آپلود کردین بعد لینکشو گذاشتین اینجا؟ حالا ما که اونجا عضو نیستیم نمی‌تونیم ببینیم عکس‌ها رو.
    فونت توی سایت لود میشه؟ از بوت‌استرپ RTL استفاده کردین؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۴ آبان ۱۸ ۱۰:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    desatir7316 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 91
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۲۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل بوت استرپ و فونت یکان
    عکس ها درست ، ببخشید
    بله از bootstrap rtl استفاده شده و فونت هم لود میشه ولی ببینید label ها توی یکی ازعکس ها چسبیدن به هم مثل اینکه padding تغییر کرده باشه
    توی کل سایت اینطوری شده
    ۱۳۹۴ آبان ۱۸ ۱۱:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS