/
  • مشکل با unicode کردن

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با unicode کردن
    نویسنده پیام
    ahad_yekta2004 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مرداد ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با unicode کردن
    سلام و من یک مشکل خیلی force major دارم . ئاقعا اگه کسی می تونه کمک کنه بگه .
    وقتی می خوام یه صفحه ی php رو فارسی کنم رشته هاشو . و وقتی اون رو با uyf_8 ذخیره می کنم .
    اون صفحه دیگه بالا نمیاد . یک صفحه سفید هستش که که اینو توش نوشته 

    اون اسکریپ که قصد فارسی کردنش رو دارم اینجا هیت میتونید دانلود کنید
    http://www.phpjunkyard.com/php-link-manager.php

    من می خوام فایل setting.php رو فارسی کنم که محیط مدیریتیش فارسی شه . وقتی مدیر یوزر پسشو وارد میکنه تا وارد محیط مدیریت شه اون صفحه ی سفید نشون میده . اما اگه فایل setting.php با حالت ANSI ذخیره شه این مکل رو نداره .
    من با notpad این کار رو می کنم .
    ممنونم
    ۱۳۸۹ شهريور ۹ ۱۰:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با unicode کردن
    ار یونیکد عربی استفاه کن تا فایل html اتون
    ۱۳۸۹ شهريور ۹ ۰۱:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahad_yekta2004 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مرداد ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل با unicode کردن
    ممنون . اما مشکل رو طور دیگه ای حل کردم.
    تمام یونیکد هارو به Ascii تبدیل کردم . و بصورت کد شده وارد کردم . درست شد .
    این سایت انجام میده :
    http://kanjidict.stc.cx/recode.php
    Big Grin
    ۱۳۸۹ شهريور ۹ ۰۳:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hosseintdk775 آفلاین
    حسین بقایی
    ****

    ارسال‌ها: 380
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱۵
    اعتبار: 11
    تشکرها : 423
    ( 412 تشکر در 246 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل با unicode کردن
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    یعنی نوشته ها رو خرچنگ قورباغه کردید و گذاشتید تو فایل؟
    ولی بنظرم این درست نیست هاExclamation
    اینو تو بالای صفحه بزارید ببینید چه نتیجه ای می گیرید: ( و بعدش فارسی تایپ کنید )
    کد PHP:
    header("content-type: text/html; charset=utf-8"); 
    __________________________________________________________________________
    یه توسعه دهنده!
    ۱۳۸۹ شهريور ۹ ۰۶:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahad_yekta2004 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مرداد ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل با unicode کردن
    نه تبدیلش کردم به کد مثلا 98798797# یک کلمه هست . اصلا اگه با utf8 دخیرش کنیم اجرا نمیشه . نمیدونم چرا ؟ شما خودت میتونی دانلودش کنی موضوع رو فهمیدی به ما هم بگی .
    ۱۳۸۹ شهريور ۹ ۱۱:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hosseintdk775 آفلاین
    حسین بقایی
    ****

    ارسال‌ها: 380
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱۵
    اعتبار: 11
    تشکرها : 423
    ( 412 تشکر در 246 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل با unicode کردن
    خوب من اسکریپت رو دانلود کردم و اجرا کردم برای تست site title رو تو فایل settings یه چیز فارسی نوشتم و رفرش کردم و خرچنگ قورباغه اومد!
    تا ایجا که مشکل شما بود.
    بعدش کدی که تو \ست قبلی دادم رو به ابتدای صفحه اضافه کردم و بعد دوباره صفحه رو رفرش کردم و درست بود: ( اینطوری اضافه کنیدSmile
    کد PHP:
    <?php
    header
    ("content-type: text/html; charset=utf-8");
    // SETUP YOUR LINK MANAGER
    // Detailed information found in the readme.htm file
    // File last modified: 1.7 @ April 18, 2009
    /* Password for admin area */
    $settings['apass']='admin';
    ..... 

    خود فایل هم بزار همون ANSII بمونه و تغییرش ندید و تنها کاری که باید کنید همون کد رو به بالای صفحه اضافه کنید و save کنید.
    دیگه نباید مشکلی باشد

    احتمالا شما فایل رو utf-8 کردید و نمایش خطا ها هم روشن نیست و سیستم خطا داده و وایساده مطمئنا به همین خاطره که مشکل دارید و روشش هم اینه که به ابتدای همون فایل ob_start() بزارید که در این روش هم مشکلتون باید حل بشه / که همون راه اولی هم بهتره

    که البته راه دیگه هم هست که با Emeditor بازش کنید و فایل رو Save As کنید و تیک Bom رو بردارید و به همون نام دوباره ذخیره کنید که اینطوری هم مشکلتون حل می شه

    که البته راه اول و سومی بنظرم بهتره

    دیگه چیزی به ذهنم نمی رسهSmile
    __________________________________________________________________________
    یه توسعه دهنده!
    ۱۳۸۹ شهريور ۹ ۱۱:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahad_yekta2004 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مرداد ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل با unicode کردن
    خیلی ممنون از لطفت باید بالای admin.php رو این نوشته رو می گذاشتیم . چون در غیر این صورت با تغییر چیزی در محیط مدیریتی فایل setting overwrite میشد . اما اینطوری حل شد . مرسی Heart
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۱ ۰۲:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hosseintdk775
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS