/
  • مشکل با setcookie

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با setcookie
    نویسنده پیام
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با setcookie
    سلام بچه ها

    آقا من با ست کردن کوکی تو هاست مشکل دارم

    یه تکه برنامه دارم که کوکیش تو لوکال درست کار میکنه

    عین همون رو تو تو یه ساب دامین تو سایت هم گذاشتم درست کار میکنه

    اما تو روت اصلی سایت کار نمیکنه، اعصابم رو ریخته بهم

    کد PHP:
    $cookie_name 'D4User';
    $cookie_time = (3600 24 7); // 7 days

    setcookie($cookie_name'usr=' $UserN '&hash=' $PassStrtime() + $cookie_time'/',$_SERVER['HTTP_HOST']) 

    اینا رو هم تست کردم:

    کد PHP:
    setcookie($cookie_name'usr=' $UserN '&hash=' $PassStrtime() + $cookie_time'/','mydomain.com')

    setcookie($cookie_name'usr=' $UserN '&hash=' $PassStrtime() + $cookie_time'/','.mydomain.com'

    قضیه چیه که تو لوکال و ساب دامین کار میکنه، اما تو روت هاست نه؟ Confused
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۲۸ ۰۴:۵۲ عصر، توسط hamid_80386.)
    ۱۳۹۱ مهر ۲۸ ۰۴:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با setcookie
    خروجی رو تا بعد از ایجاد کوکی کش کردم (ob_start) درست شد

    فقط الان موندم فرق لوکال با دامین چیه که اونجا درسته اینجا نه؟

    چی تو تنظیمات این دو تا باید یکی بشه؟ Wink
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ مهر ۲۸ ۰۶:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل با setcookie
    منم همین مشکل رو داشتم .
    یعنی تا ob_start() نمیکردم کوکی کار نمیکرد .
    شاید مشکل از سیستم عامل باشه.
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۲۸ ۰۸:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل با setcookie
    خب اگه اینطوری باشه یعنی تو لوکال کسایی که لینوکس دارن کار نمیکنه، چون هاست من لینوکس هست

    بچه های لینوکس کار لطف کنن یه تست بزنن Wink
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ مهر ۲۸ ۱۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS