/
  • مشکل با session در انتقال بین صفحات

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با session در انتقال بین صفحات
    نویسنده پیام
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با session در انتقال بین صفحات
    سلام....
    یه مشکلی خوردم...
    موقع لوگین یه سری از مقادیرم رو در قالب یک آرایه در سشن نگهداری میکنم...
    توی صفحاتم هم از session_start() استفاده میکنم....
    روی لوکال هاست هم هیچ مشکلی نیست و برنامه به درستی اجرا میشه....اما روی سرور که آپلود میکنم وقتی از طریق منوهای برنامه بین بخش ها جابجا میشم روی بعضی صفحات که کلیک میکنم به نظر میرسه سشن هام از بین میرن یا اینکه مقدارشون حداقل صفر میشه در صورتی که توی لوکال همچین مشکلی نیست.... به نظرتون مشکل چیه؟ خیلی ضروری و حیاتیه...ممنون میشم راهنمایی کنینUndecidedSad
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۲ ۰۱:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با session در انتقال بین صفحات
    سلام

    احتمالاً تنظیمات session مربروط فایل php.ini لوکالتون با هاستتون فرق دارهريال مثل:
    session.cookie_lifetime
    یا
    session.gc_maxlifetime

    از هاست و لوکال یه phpinfo بگیرید و مقایسه کنید، اینم لیست option هایی که باید چک بشن:
    http://www.php.net/manual/en/session.con...e-lifetime
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۲ ۰۱:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل با session در انتقال بین صفحات
    همه چیش مثل همه بخش session‌ها به جز این مورد که توی هاست نوشته :
    کد:
    session.save_path    no value    no value

    و توی لوکال نوشته
    کد:
    session.save_path    \xampp\tmp    \xampp\tmp
    خواهش میکنم راهنماییم کنین حل بشه که بدجور داره آبروریزی میشه جلوی مشتری
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۲ ۰۱:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل با session در انتقال بین صفحات
    توی اون صفحاتی که سشن هان مقادیرش از بین میرن یه var_dump بگیر ببین چی میده؟

    اررور هم داری؟
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۲ ۰۱:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS