• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با session در انتقال بین صفحات
#1
سلام....
یه مشکلی خوردم...
موقع لوگین یه سری از مقادیرم رو در قالب یک آرایه در سشن نگهداری میکنم...
توی صفحاتم هم از session_start() استفاده میکنم....
روی لوکال هاست هم هیچ مشکلی نیست و برنامه به درستی اجرا میشه....اما روی سرور که آپلود میکنم وقتی از طریق منوهای برنامه بین بخش ها جابجا میشم روی بعضی صفحات که کلیک میکنم به نظر میرسه سشن هام از بین میرن یا اینکه مقدارشون حداقل صفر میشه در صورتی که توی لوکال همچین مشکلی نیست.... به نظرتون مشکل چیه؟ خیلی ضروری و حیاتیه...ممنون میشم راهنمایی کنینUndecidedSad
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام

احتمالاً تنظیمات session مربروط فایل php.ini لوکالتون با هاستتون فرق دارهريال مثل:
session.cookie_lifetime
یا
session.gc_maxlifetime

از هاست و لوکال یه phpinfo بگیرید و مقایسه کنید، اینم لیست option هایی که باید چک بشن:
http://www.php.net/manual/en/session.con...e-lifetime
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
همه چیش مثل همه بخش session‌ها به جز این مورد که توی هاست نوشته :
کد:
session.save_path    no value    no value

و توی لوکال نوشته
کد:
session.save_path    \xampp\tmp    \xampp\tmp
خواهش میکنم راهنماییم کنین حل بشه که بدجور داره آبروریزی میشه جلوی مشتری
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
توی اون صفحاتی که سشن هان مقادیرش از بین میرن یه var_dump بگیر ببین چی میده؟

اررور هم داری؟
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان