• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با ob_start
#1
سلام / ایا تعریف من از ob_start درسته ؟
کل خروجی رو نگه میداره و به صورت یک جا به بافر میفرسته ؟
اصلا بافر چی هست Confused
ایا این درسته یا من دارم اشتباه میکنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
(۱۳۹۱ مهر ۲۶, ۰۲:۲۶ ب.ظ)semsar نوشته: سلام / ایا تعریف من از ob_start درسته ؟
کل خروجی رو نگه میداره و به صورت یک جا به بافر میفرسته ؟
اصلا بافر چی هست Confused
ایا این درسته یا من دارم اشتباه میکنم

بافر یه نوعی حافظه هست
به زبان ساده تر این جور میشه گفت :
ما یک حافظه جانبی داریم مانند HDD و یک حافظه اصلی که بش ram میگن
میدونی که حافظه جانبی خیلی کند تر از حافظه اصلی هست
علت بالا بودن و گرونی حافظ های اصلیم پرسرعت بودنش به خاطر ارتباط مستقیمش با cpu هست

دستورات از ح جانبی به ح اصلی که پر سرعت هستن میرن
از اونجا به cpu
فرض کن توی دستوری که از ح اصلی به cpu رفته یک دستور ارتباط با حافظه جانبی (خواندن یا نوشتن در حافظه جانبی ) باشه
ایجناس که cpu باید با حافظه جانبی ارتباط برقرار کنه ولی چون ح جانبی خیلی کنده باعث کندی عملیات پردازش میشه .
واسه همین امدن بین ارتباط cpu با ح جانبی یه واسط حافظه به نام بافر گذاشتن که این بافر خودش جزیی از ram هست.
از این به بعد cpu داده ها رو در بافر پرسرعت می نویسه و از بافر می خونه.
باز این سیستم بافر خودش چند نوع داره که فک نمی کنم نیاز به بحث باشه.

اما واسه اطلاعات بیشتر در مورد ob_start به ایت صفحه برو :
http://www.iranianlearn.com/782-buffering-in-php.html
  پاسخ
تشکر شده توسط : semsar hosseintdk775 Reza
#3
ممنون.
درس سیستم عامل یادش به خیر.
خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان