/
  • مشکل با ob_start

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با ob_start
    نویسنده پیام
    semsar آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با ob_start
    سلام / ایا تعریف من از ob_start درسته ؟
    کل خروجی رو نگه میداره و به صورت یک جا به بافر میفرسته ؟
    اصلا بافر چی هست Confused
    ایا این درسته یا من دارم اشتباه میکنم
    ۱۳۹۱ مهر ۲۶ ۰۱:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    viator آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 4 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با ob_start
    (۱۳۹۱ مهر ۲۶ ۰۱:۲۶ عصر)semsar نوشته شده توسط:  سلام / ایا تعریف من از ob_start درسته ؟
    کل خروجی رو نگه میداره و به صورت یک جا به بافر میفرسته ؟
    اصلا بافر چی هست Confused
    ایا این درسته یا من دارم اشتباه میکنم

    بافر یه نوعی حافظه هست
    به زبان ساده تر این جور میشه گفت :
    ما یک حافظه جانبی داریم مانند HDD و یک حافظه اصلی که بش ram میگن
    میدونی که حافظه جانبی خیلی کند تر از حافظه اصلی هست
    علت بالا بودن و گرونی حافظ های اصلیم پرسرعت بودنش به خاطر ارتباط مستقیمش با cpu هست

    دستورات از ح جانبی به ح اصلی که پر سرعت هستن میرن
    از اونجا به cpu
    فرض کن توی دستوری که از ح اصلی به cpu رفته یک دستور ارتباط با حافظه جانبی (خواندن یا نوشتن در حافظه جانبی ) باشه
    ایجناس که cpu باید با حافظه جانبی ارتباط برقرار کنه ولی چون ح جانبی خیلی کنده باعث کندی عملیات پردازش میشه .
    واسه همین امدن بین ارتباط cpu با ح جانبی یه واسط حافظه به نام بافر گذاشتن که این بافر خودش جزیی از ram هست.
    از این به بعد cpu داده ها رو در بافر پرسرعت می نویسه و از بافر می خونه.
    باز این سیستم بافر خودش چند نوع داره که فک نمی کنم نیاز به بحث باشه.

    اما واسه اطلاعات بیشتر در مورد ob_start به ایت صفحه برو :
    http://www.iranianlearn.com/782-buffering-in-php.html
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۲۶ ۰۲:۴۲ عصر، توسط viator.)
    ۱۳۹۱ مهر ۲۶ ۰۲:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : semsar hosseintdk775 Reza
    farhadfery آفلاین
    fery
    ****

    ارسال‌ها: 285
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۳۰
    اعتبار: 11
    تشکرها : 469
    ( 214 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل با ob_start
    ممنون.
    درس سیستم عامل یادش به خیر.
    __________________________________________________________________________
    خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
    ۱۳۹۱ مهر ۲۶ ۰۷:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS