• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با include
#1
من وقتی فایلی رو include می کنم خسیسه ها در هم ادغام میشه و این باعث میشه فایل میزبان کارای خودش رو از دست بده ! از iframe هم استفاده کردم همین تور شد چگونه می توانیم فایلی رو در فایلی وارد کنیم که به خسیسه های هم کاری نداشته باشند ؟
کد:
<div>
<div id="TP" class="TPs">
  <ul class="TPTGroup">
    <li class="TPTab" tabindex="0">Tab A</li>
    <li class="TPTab" tabindex="0">Tab B</li>

  </ul>
  <div class="TPCGroup">
    <div class="TPContent"><?php include("ContentA.php"); ?></div>
    <div class="TPContent"><?php include("ContentB.php"); ?></div>
  </div>
</div>
در بالا من تب های ساختم که می خواهم وقتی روی هر کدام از تب ها کلیک می شود فایل خواصی لود بشود و داخل آن به نمایش در آید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
جاوااسكريپتي كه استفاده ميكنيد رو هم بذاريد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
یک نمونه ساختم با تمام مخلفات
(بیشتر تو مواردی این نوع خطا رخ می دهد که در ان فایل وارد شده کد های دیتا بیس و css وجود داشته باشه ، تب ها از کار می افتن دیگه سویچ نمی کنن!)
Sample
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
دوستان شرمنده این سوال رو تو اینجا میپورسم من نمی توانم به انجمن ایران پی اچ پی فایل اتیج کنم آیا این مسله برای همه هست یا فقط برا من هست مجبور شدم فایلی که دوستمون جهت راهنمایی من خواستهخ بود رو با ریپید شر بارگزاری کنم هرچی با هر فرمتی بارگزاری میکردم میگفت فایل شما مجاز نیست!درضمن ممنون می شوم درباره مشکل پابرجای include کردن من هم راهنمایی بفرمایید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
اين سمپلي كه گذاشتيد كه درست كار ميكنه...مشكل چيه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۸۹ اسفند ۲۴, ۱۲:۳۰ ب.ظ)parvane نوشته: اين سمپلي كه گذاشتيد كه درست كار ميكنه...مشكل چيه؟

مشکل همینه که درست کار میکنه!
وقتی من صفحه ای که دارای دستوراتن MySQL و یا CSS فایل می باشد (مثلاً یک فرم جستجو از دیتا بیس ) رو include می کنم قابلیت تب بودن از بین میره و صفحه سویچ نمیکنه از تب یک به تب دو انگار تب ها لینکهای تو صفحه وارد شده هستن نه جدا نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه میتونید همین فایل رو وارد کنید تا مشاهده کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
همینجوری با یه صفحه اینکلود کردن نباید بهم بریزه،اون صفحاتی که اینکلود میکنید جاوااسکریپت داره؟ممکنه توی صفحاتی که اینکلود میکنید یه کد جاوااسکریپت با خطا وجود داشته باشه و همین روی کد تب هاتون تاثیر بذاره.
  پاسخ
تشکر شده توسط : saeidgi


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان