• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با autocompletaion در eclipse
#1
با سلام وقتتون بخیر
به قطعه کد زیر توجه کنید
کد:
class MySampleClass
{
    public $Prop1 = 'value1';
    Public $Prop2 = 'value2';
}

function Get_Item()
{
    $item = new MySampleClass();
    return $item;
}

function Get_Items()
{
    $items = array();
    
    for($i=0;$i<12;$i++)
    {
        $item = new MySampleClass();
        $items[] = $item;
    }
    
    return $items;
}


$mainItem = Get_Item();
echo $mainItem->Prop2;//first fetch

$mainItems = Get_Items();
foreach ($mainItems as $item)
{
    echo $item->???;//second fetch
}

در first fetch به صورت خودکار پروپرتی های شی را می تونم ببینم و انتخاب کنم ولی در second fetch این امکان وجود ندارد اونم بخاطر آرایه ایه که استفاده میکنم
بنظرتون راهی هست که بشه ??? هم بصورت خودکار توسط IDE پیشنهاد بشه؟

خیلی ممنون اگه کمک کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
كسي نميداند؟
آقا اگه IDE ديگه اي ميشناسين كه اين مشكلو نداشته باشه، لطف بكنين بگين ممنونتون ميشم
يا بگين collection رو بجاي آرايه از چي استفاده كنم كه اين مشكل بوجود نياد هم كارم راه ميوفته
پيشاپيش ممنون از توجهتان
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
Netbean فکر کنم
نشد برو notepad++ تا مرد بشی
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
واقعا سوالم اینه که اینهمه برنامه نویس php که همه هم ماشالا حرفه ای هستن برنامه هاشونو oop نمینویسن؟
اگه مینویسن چجوری به همچین مشکلی بر نخوردن
میشینین تمام پروپرتی هاتونو حفظ می کنین؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
من که sublime استفاده می کنم. تقریبا هیچ توی autocomplete بوق هستن. ولی من مشکلی ندارم. اسم گذاری درست میزارم راحت حفظ میشه. انگلیسی تون هم خوب میشه
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y
#6
نقل قول: اسم گذاری درست میزارم راحت حفظ میشه.
اسم که خوبه، بخدا من خط به خط برنامه هامو حفظ بودم
کد که میزدم میدونستم که در فلان فایل، فلان بخش، فلان خطش چی نوشتم!

تو عمرم یک یا دوبار فقط eclips و netbean رو نصب کردم، بعدش احساس کردم Visual Studio .net رو نصب کردم... حالم بهم خورد پاکش کردم
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
اگه اینجوری باشه که scalability ، maintenance ، Reuse... همه اینا کشکه تو php
پس فیسبوک به این گندگیو چجوری با php نوشتن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۹۲ بهمن ۰۸, ۰۹:۳۶ ب.ظ)ali00h نوشته: اگه اینجوری باشه که scalability ، maintenance ، Reuse... همه اینا کشکه تو php
پس فیسبوک به این گندگیو چجوری با php نوشتن

scalability ، maintenance ، Reuse همه اینها به خاطر یه autocomplete ساده کشک میشه؟ اصلا ربطی بهش داره؟
فیس بوک به این گندگی رو با مهندسی درست و یه برنامه نویسی درست نوشتن نه با یک IDE قوی
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y
#9
(۱۳۹۲ بهمن ۰۹, ۱۲:۱۷ ق.ظ)admin نوشته:
(۱۳۹۲ بهمن ۰۸, ۰۹:۳۶ ب.ظ)ali00h نوشته: اگه اینجوری باشه که scalability ، maintenance ، Reuse... همه اینا کشکه تو php
پس فیسبوک به این گندگیو چجوری با php نوشتن

scalability ، maintenance ، Reuse همه اینها به خاطر یه autocomplete ساده کشک میشه؟ اصلا ربطی بهش داره؟
فیس بوک به این گندگی رو با مهندسی درست و یه برنامه نویسی درست نوشتن نه با یک IDE قوی

اینو بخاطر اون فرمایشه دوستمون گفتم که خط به خط حفظ می کنن
مثاله خیلی ساده ای از مهندسی تا حدودی درست می زنم
شما فرض کن یک ماژولی می نویسی که یکی از تابع هاش یک آرایه ای از آبجکت را بر میگردونه
میای به من میگی بیا از این استفاده کن
در این صورت باید تک تک بیای با جزییات مستند کنی که آبجکتای اون آرایه چیه و پارامتراش چیه
درصورتی که توی متدهای جدید از جمله Agile میگه کدت باید مستندت باشه
رفرنس:
http://en.wikipedia.org/wiki/Agile_softw...umentation
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
خب اون چیزی که شما میگی ربطی به autocomplete نداره. اون phpdoc هست که php هم خیلی وقته پشتیبانی می کنه.
  پاسخ
تشکر شده توسط : ali00h


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان