/
  • مشکل با کاراکترها

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با کاراکترها
    نویسنده پیام
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با کاراکترها
    سلام دوستان

    من یک دیتابیس عربی که رو sql server بود با odbc به mysql کانورت کردم

    اما حالا تو خود همین mysql میخوام اطلاعات یک سری از فیلد ها رو به یک فیلد دیگه بریزم که متاسفانه به بیشتر کاراکترهای عربی گیر میده ( نه از phpmyadmin میشه و نه از کانورتوری که با php نوشتم )

    با mysql_real_escape_string هم مقدار های اون فیلد رو چک کردم ولی بازم گیر میده با اطلاعاتم

    و داخل ازطلاعات جدولم از این مقادیر وجود داره :

    عکس زیر :
    [تصویر:  55601833e65a0e543ba95a479e0d43047ee6dcc.jpg]

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۰۱:۴۷ صبح، توسط zoghal.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۴ ۱۲:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با کاراکترها
    تصویر نیست بارگذاری کنین
    ۱۳۸۹ خرداد ۲۵ ۰۶:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS