• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با چسباندن دایو ها
#1
سلام . سه تا دایو دارم . دو تای اول بهم چسبیدن اما دایو botom رو با اینکه margit-top رو صفر پیکسل گذاشتم به دایو بالایی نمیچسبه . مشکل چیه ؟
کد های html
کد:
<div id="top-tem" ></div>
        <div id="person-tem" ></div>
        <div id="botom-tem" ></div>

کدهای css
کد:
#top-tem
{
width:450px;height:65px;margin:auto;margin-top:50px;background-image:url(../picture/Untitled-1_03.png);
}
#botom-tem
{
width:450px;height:53px;position:relative;margin-bottom:50px;margin-left:auto;margin-right:auto;margin-top:0px;background-image:url(../picture/Untitled-1_06.png);
}
#person-tem
{width:450px;height:300px;overflow:hidden; margin:auto; margin-top:0px; margin-bottom:40px; background-image:url(../picture/Untitled-1_05.png)}
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
دلیلش اینه که تو div وسطی margin-bottom:40px رو داری...
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#3
این چه وضعه کد نوشتنه خانوم. البته یواش یواش یاد میگیری قصه نخور. ببین هر برچسب خاصیتی داره. برچسب <div> خاصیت display:block داره. یعنی هرچی برچسب بعدش بنویسی میاد زیرش بدونه فاصله. پس نیازی به این همه دردسر نیست که اصلا هم استاندارد نیستن. این نمونه رو ببین.
کد:
<body>
<div id="container">
  <div></div>
  <div></div>
  <div></div>
</div>
</body>

<style>
#container
{
  margin:auto;
  width:450px;
}

#container > div:first-child
{
  background-color: blue;
  height: 65px;
}
#container > div:nth-child(2)
{
  background-color: red;
  height: 300px;
}
#container > div:last-child
{
  background-color: green;
  height: 53px;
}
</style>
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi
#4
مرسی آقای اسکندرپور. اینطور خیلی بهتر شد . هیچ وقت از خاصیت والد-فرزند استفاده نکرده بودم . اینو هم بگم شما با اینکه خوب توضیح میدید ، خوب هم سعی میکنید آدمها رو دلسرد کنید . ولی من دلسرد نمیشم .....Tongue

این روش رو استفاده کردم ، در ie8 درست عمل نمیکنه ولی در firefox درسته . از این مشکلات زیاد پیش میاد . از css reset هم استفاده کردم . چکاااااااااار کنم ؟
راه حل چیه ؟ کدهای خودم با اینکه استاندارد نوشته نشده بود ، ولی تو همه ی مرورگر ها جواب میداد.
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:این روش رو استفاده کردم ، در ie8 درست عمل نمیکنه ولی در firefox درسته . از این مشکلات زیاد پیش میاد . از css reset هم استفاده کردم . چکاااااااااار کنم ؟
راه حل چیه ؟ کدهای خودم با اینکه استاندارد نوشته نشده بود ، ولی تو همه ی مرورگر ها جواب میداد.
CSS reset اصلا یه چیز دیگست. داستان خودشو داره. اینکه در IE8 پشتیبانی نمیشه خب طبیعیه Cool شما یا باید قید استاندارد و تر و تمیز کدنوشتن رو بزنید یا خانواده IE (دست کم از نگارش ۱ تا نگارش ۸)
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان