/
  • مشکل با وب سرور

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با وب سرور
    نویسنده پیام
    Sub-Zero آفلاین
    Mortal Kombat
    **

    ارسال‌ها: 11
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با وب سرور
    سلا م دوستان
    شرمنده اگه جای بدی عنوان کردم !
    من از وب سرور lighttpd استفاه می کنم یعنی سروری که ازش هاست گرفتم از این وب سرور استفاده می کنه !
    می خواستم ببینم mod rewrite در این چطوریه ؟
    چجوریه ؟ مثل آپاچی هست ؟
    .httaccess که کار نکرد
    دیدم وب سرور این سایت هم همین هست گفتم اینجا عنوان کنم
    ممنون


    موفق باشید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۹:۱۱ عصر، توسط Sub-Zero.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۸:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,750
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4840 تشکر در 2207 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با وب سرور
    سلام،
    وحید جان از LightHTTP استفاده می کنن، باید از ایشون بپرسید.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۹:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 182
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل با وب سرور
    سلام
    کلا فلسفشون با هم فرق میکنه، اگه برای سی ام اس خاصی میخوای توی انجمن های اون بگرد احتمالا مشابه برای lighttpd هم پیدا میکنی.
    اگرم میخوای بگو چیکار میخوای بکنب تا من ببینم میتونم بهت کمک کنم یا نه، یه مقدار با تنظیماتش آشنایی دارم.
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۹:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Sub-Zero آفلاین
    Mortal Kombat
    **

    ارسال‌ها: 11
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل با وب سرور
    می خوام کلا یاد بگیرم !
    چون واقعا سرور سبک و جالب و پر سرعتیه
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۹:۱۲ عصر، توسط Sub-Zero.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۹:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 182
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل با وب سرور
    از نظر سرعت و سبکی خوبه، خود من شخصا تست کردم مصرف رمش یک سوم آپاچی هست.
    بزرگترین مشکلی که خود من باهاش داشتم همون rewrite بود که خیلی اذیت میکنه و کلا اصلا مقایسه نمیشه کرد با mod_rewrite توی apache.
    کد:
    http://redmine.lighttpd.net/wiki/lighttpd/Docs:ModRewrite
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۹ ۰۹:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Sub-Zero آفلاین
    Mortal Kombat
    **

    ارسال‌ها: 11
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل با وب سرور
    مرسی ممنون برا شروع خوب بود .
    میگم دوست عزیز اینو مثل آپاچی تو فایل .htaccess ذخیره کنیم ؟
    چجوریاس
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۱۲:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل با وب سرور
    منم با همین موضوع مشکل پیدا کردم که مجبور شدم به آپاچی سویچ کنم
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۲:۲۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 182
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل با وب سرور
    سلام
    چون تا جایی که اطلاع دارم ۹۰ درصد کنتل پانل ها از آپاچی به صورت پیشفرض استفاده میکنن، حدس من این هست که دارید از lxadmin استفاده میکنید که در این صورت داخل کنترل پانل در قسمت مربوط به همون دامین lighttp را توی صفحه پیدا کنید توی همون قسمت یه دکمه لینک هست که متن عنوانش rewrite rule یا یه چیزی توی این مایه ها هستش توی اون صفحه که برید یه تکس باکس هست که باید مقادیر را اونجا وارد کنید.
    توی کنترل پانل های دیگه هم تا جایی که من خاطرم هست ندیدم چنین امکانی داشته باشن باید تنظیمات را مستقیم توی فایل کانفیگ lighttp وارد کنید.
    در ضمن فایل .htaccess مال آپاچی هستش.
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۷:۲۵ صبح، توسط میلاد.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۷:۲۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    Sub-Zero آفلاین
    Mortal Kombat
    **

    ارسال‌ها: 11
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل با وب سرور
    مرسی ممنون
    بله lxadmin هست
    ولی کاش اینم مثل آپاچی بود !
    به هر حال مرسی ممنون
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۲:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکل با وب سرور
    بله داخل lxadmin باید وارد دومین بشید بعدش
    روی
    Lighttpd Rewrite Rule
    کلیک کنید
    ساختارش خیلی سادست
    کانفیگش خیلی شبیه به php هست
    خواستی واسه راهنمایی این تبدیل htaccess ماله mybb به lxadmin هست که انجامش دادم
    کد:
    url.rewrite = (
    "^/forum-([0-9]+).html$" =>
    "forumdisplay.php?fid=$1",

    "^/forum-([0-9]+)-page-([0-9]+).html$" =>
    "forumdisplay.php?fid=$1&page=$2",

    "^/thread-([0-9]+).html$" =>
    "showthread.php?tid=$1",


    "^/thread-([0-9]+)-page-([0-9]+).html$" =>
    "showthread.php?tid=$1&page=$2",

    "^/thread-([0-9]+)-lastpost.html$" =>
    "showthread.php?tid=$1&action=lastpost",

    "^/thread-([0-9]+)-nextnewest.html$" =>
    "showthread.php?tid=$1&action=nextnewest",

    "^/thread-([0-9]+)-nextoldest.html$" =>
    "showthread.php?tid=$1&action=nextoldest",


    "^/thread-([0-9]+)-newpost.html$" =>
    "showthread.php?tid=$1&action=newpost",

    "^/thread-([0-9]+)-post-([0-9]+).html$" =>
    "showthread.php?tid=$1&pid=$2",

        
    "^/post-([0-9]+).html$" =>
    "showthread.php?pid=$1",
        

    "^/announcement-([0-9]+).html$" =>
    "announcements.php?aid=$1",

    "^/user-([0-9]+).html$" =>
    "member.php?action=profile&uid=$1",

    "^/calendar-([0-9]+).html$" =>
    "calendar.php?calendar=$1",
        

    "^/calendar-([0-9]+)-year-([0-9]+).html$" =>
    "calendar.php?action=yearview&calendar=$1&year=$2",

    "^/calendar-([0-9]+)-year-([0-9]+)-month-([0-9]+).html$" =>
    "calendar.php?calendar=$1&year=$2&month=$3",

    "^/calendar-([0-9]+)-year-([0-9]+)-month-([0-9]+)-day-([0-9]+).html$" =>
    "calendar.php?action=dayview&calendar=$1&year=$2&month=$3&day=$4",

    "^/calendar-([0-9]+)-week-(n?[0-9]+).html$" =>
    "calendar.php?action=weekview&calendar=$1&week=$2",

    "^/event-([0-9]+).html$" =>
    "calendar.php?action=event&eid=$1",        
    )
    از نظر مصرف رم واقعا عالیه مخصوصا برای سایتهای پر بازدید حتی از نظر cpu هم خیلی خوبه
    خواستید این کد رو هم بزارید خوبه
    کد:
    compress.cache-dir = "/tmp/"
    compress.filetype = ("text/plain", "text/html", "application/x-javascript", "text/css", "text/javascript", "text/xml")
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۰ ۰۴:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS