/
  • مشکل با موقعیت دهی relative

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با موقعیت دهی relative
    نویسنده پیام
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 408
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 21
    تشکرها : 233
    ( 332 تشکر در 210 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با موقعیت دهی relative
    سلام
    من یک سری div روی صفحه دارم. نیاز دارم که موقعیت هاشونو تغییر بدم. تمام divها به مکانی که باید منتقل شدند.
    این div ها حالت لینک هم دارند. مشکل اینجاست که بعضی از اینا توسط بقیه overlap شدند. و در برخی نقاط از این divها لینک عمل نمیکنه.
    jsfiddle
    ممنون.
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    ۱۳۹۳ مرداد ۱۵ ۱۱:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 408
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 21
    تشکرها : 233
    ( 332 تشکر در 210 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با موقعیت دهی relative
    یعنی این همه طراح توی این فروم هیچکدوم بعد از 3 روز نتونستین راه حلی ارائه بدین؟
    Dodgy
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    ۱۳۹۳ مرداد ۱۸ ۱۱:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    barnamenevis آفلاین
    Arash Anvari
    **

    ارسال‌ها: 29
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 14
    ( 17 تشکر در 13 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل با موقعیت دهی relative
    سلام
    به کلاس item این دوتارو اضافه کن تست کن
    کد PHP:
    positionrelative;
    z-index:1
    ۱۳۹۳ مرداد ۱۸ ۰۴:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ستاره مرادی
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 408
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 21
    تشکرها : 233
    ( 332 تشکر در 210 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل با موقعیت دهی relative
    ممنون Smile درست شد.
    z-index توی فایل اصلی بود،دیدم عمل نمیکنه اینجا نذاشتمش. position چه تاثیری داشت؟
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مرداد ۱۹ ۰۹:۴۶ صبح، توسط sara147.)
    ۱۳۹۳ مرداد ۱۹ ۰۹:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS