/
  • مشکل با معتبرسازی نکردن آدرس یک فایل

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با معتبرسازی نکردن آدرس یک فایل
    نویسنده پیام
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با معتبرسازی نکردن آدرس یک فایل
    سلام برادرای عزیز،

    میگم این شرط زیر غلطه؟
    کد PHP:
    $filename "http://up.vmusic.ir/server/files/image/505ef2d91ebdf2_45531347e6e927828f5bdf5e7b5afbd9c82fcae27ad85999.jpg";

    if(
    filter_var($filenameFILTER_VALIDATE_URLFILTER_FLAG_PATH_REQUIRED) === TRUE)
    {
    //...


    همش FALSE بر میگردونه! آدرس گوگلم میدم فالس میده! دیدم نگارش 5.2 یه باگی داشت گفتم شاید بخاطر اون بوده. گرچه 5.3.17 داشتم ولی آخرین نگارشو نصب کردم یعنی 5.4.x . بازم همونه.
    ۱۳۹۱ مهر ۲ ۰۴:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ooghry آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 10
    ( 17 تشکر در 8 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با معتبرسازی نکردن آدرس یک فایل
    یه var_dump بگیری از خروجی filter_var میبینی که خروجیش یا FALSE یا STRING.
    هیچ وقت TRUE برنمیگردونه،3تا هم مساوی گذاشتی که میاد نوع string با true مقایسه میکنه و جواب میشه FASLE و هیچوقت داخله if نمیره.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۱ مهر ۲ ۰۸:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza ali786 cyletech
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS