/
  • مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    نویسنده پیام
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    سلام دوستان عزیز

    من تو سایتم میتونم بفهمم که از چه ip هایی وارد سایتم میشن ولی نمیدونم که اون ip ها

    ما کدوم کشور یا شهر هستندHuh

    آیا محلی هست که حداقل بتونم ip شهرهای ایران رو در بیارم
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۲:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    یادمه یه زمانی دیتابیس سایت IP2Location روی اینترنت بود .
    نمی دونم گیر میاد یا نه .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۳:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    میتونی از اینجا بگیری ( کامل و خوبهWink) : http://ipinfodb.com/ip_database.php
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۶:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php hidensoft amir.s mojtabadj
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    (۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۶:۰۸ عصر)faghani نوشته شده توسط:  میتونی از اینجا بگیری ( کامل و خوبهWink) : http://ipinfodb.com/ip_database.php

    کدومشو بگیرم؟
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۷:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hossein1221
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    بستگی به نوع کارکردت داره...
    مثلا اگه میخوای کشور خواصی رو بن کنی و نیاز به ای پی کشور داری ، میتونی از Complete (Country) استفاده کنی ، ولی اگر مصرفت بن کردن یا داشتن ای پی شهر خاصی هست ، میتونی از Complete (City) استفاده کنی...

    اگر با کد های بالا زیاد نتونستی خوب کار کنی میتونی از API سایتشون استفاده کنیWink : http://ipinfodb.com/ip_location_api.php
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۹ ۰۶:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hossein1221 farhadfery
    mahdiar1367 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ بهمن ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    چطور میتونم مک آدرس یک کلاینت رو به دست بیارم.
    ۱۳۸۹ بهمن ۲۱ ۰۹:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    کد:
    http://forums.devarticles.com/general-programming-help-4/how-can-i-find-out-the-user-mac-address-1846.html
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ بهمن ۲۲ ۰۳:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mahdiar1367 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ بهمن ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    اقا ممنون،قبلا به این url مراجعه کردم نتیجه نداد.می خواستم بدونم با php یا java script ،میشه mac address کلاینت رو گرفت؟
    ۱۳۸۹ بهمن ۲۴ ۰۳:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    لينوكسي يا ويندوز؟
    اگه لينوكسي از خروجي netstat -ie ميشه استفاده كرد. اگه ويندوزي از خروجي ipconfig /all
    کد PHP:
    exec("ipconfig /all"$values); 
    ايندكس Physical Address مك آدرس رو بهت ميده
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ بهمن ۲۵ ۱۱:۴۲ صبح، توسط parvane.)
    ۱۳۸۹ بهمن ۲۵ ۱۱:۴۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mahdiar1367 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ بهمن ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکل با فهمیدن ip شهرهای مختلف
    بنده گفتم میخوام mac address کلاینت کاربر رو گیر بیارم.نه mac address سیستم خودمو.
    ۱۳۸۹ بهمن ۲۶ ۰۳:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS