/
  • مشکل با شی گرایی و استفاده از mysqli

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با شی گرایی و استفاده از mysqli
    نویسنده پیام
    rockstar آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با شی گرایی و استفاده از mysqli
    در php.net برای استفاده از object oriented هنگام کار با mysqli با ارور زیر مواجه میشم:
    کد:
    Parse error: syntax error, unexpected '$mysqli' (T_VARIABLE), expecting function (T_FUNCTION) in D:\xamppp\htdocs\cms\includes\td-class-db.php on line 12
    دستور رو مطابق سایت php.net نوشتم به صورت زیر:
    کد PHP:
    $mysqli = new mysqli('localhost''root''''cms'); 
    لینک سایت php.net
    راهنمایی بفرمایید چطور از شی گرایی طبق نمونه کد php.net استفاده کنم؟
    در ضمن از xampp استفاده میکنم
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۸ ۰۷:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ImanAzadi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ اسفند ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 36
    ( 9 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با شی گرایی و استفاده از mysqli
    اسم متغییر رو عوض کن
    بعد چک کن در php.ini اکستنشن mysqli فعال باشه
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۲ ۰۶:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rockstar آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل با شی گرایی و استفاده از mysqli
    (۱۳۹۳ شهريور ۲۲ ۰۶:۴۲ عصر)ImanAzadi نوشته شده توسط:  اسم متغییر رو عوض کن
    بعد چک کن در php.ini اکستنشن mysqli فعال باشه
    ربطی به متغییر نداشت مشکل حل شده کد باید به صورت زیر استفاده می شد:
    کد:
    class Connect_db{
        private $mysqli;

        public function __constructor() {
            $this->mysqli = new mysqli('localhost', 'root', '', 'cms');
        }
    }
    یعنی داخل بلاک تابع constructor قرار می گرفت
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۲ ۰۶:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ImanAzadi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ اسفند ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 36
    ( 9 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل با شی گرایی و استفاده از mysqli
    دوست عزیز این چیزی که شما میگید اصلا ربطی نداره
    شما اومدید تابع کانکت رو در کلاس تعریف کردید
    متد __constructor() زمان ساختن شی از کلاس به صورت اتومات اجرا میشه
    خطای شما جای دیگه ایی بوده
    من خودم بدون کلاس از MYSQLI استفاده کردم و مشکلی نداشته
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۳ ۰۷:۱۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rockstar آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل با شی گرایی و استفاده از mysqli
    (۱۳۹۳ شهريور ۲۳ ۰۷:۱۱ صبح)ImanAzadi نوشته شده توسط:  دوست عزیز این چیزی که شما میگید اصلا ربطی نداره
    شما اومدید تابع کانکت رو در کلاس تعریف کردید
    متد __constructor() زمان ساختن شی از کلاس به صورت اتومات اجرا میشه
    خطای شما جای دیگه ایی بوده
    من خودم بدون کلاس از MYSQLI استفاده کردم و مشکلی نداشته
    چه جای دیگه ای میتونه خطا رخ داده باشه؟!؟
    این پاسخ رو توسط تعدادی از کاربران سایت stackoverflow دریافت کرده نمیشه که چند کاربر همش یک پاسخ رو بدن! و همشونم اشتباه بگن!
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۳ ۰۸:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS