• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با ست کردن پارس پال با اسکریپت
#1
سلام دوستان ، خسته نباشید .
من یه اسکریپت دارم که باهاش پرداخت آنلاین پارس پال رو ست کردم
تو قسمت پرداخت آنلاین وقتی مبلغ رو وارد میکنی و بعد پرداخت رو میزنی به درستی به دروازه پرداخت پارس پال متصل میشه

[عکس: 3sm1qzjv1j3jlcf8mlsq.jpg]

پرداخت رو هم به درستی انجام میده و پیغام در حال بازگشت به وب سایت فروشنده رو میده اما
مثه اینکه یه مشکلی در کد نویسی صفحه ی وریفای سایت من وجود داره
وقتی که به صفحه ی verify.php سایت من برمیگرده صفحه کاملا سفیده و یهو اصلا به یه سایت خارجی عجیب و غریب ریدایرکت میشه

از این اتفاق فیلم هم گرفتم که دوستان بهتر بتونن کمکم کنن

کد:
http://uplod.ir/nou1w02syq7k/WP_20140717_005.mp4.htm

ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاس
اینم از مشخصات فایل verify.php :



کد:
<?php
$getPageTitle="خريد اعتبار";


function getContentTpl(){
@$myusername=$_SESSION['myusername'];
if ($myusername==null)
{
?>
<div align='center'>
كاربر گرامي! براي استفاده از اين قسمت ميبايست درسايت
<a href="register.php" style="color:#FCB701">ثبت نام</a>
كرده واگرقبلا ثبت نام كرده ايد
<a href="login.php" style="color:#FCB701">وارد</a>
سايت شويد.

</div>
<?
}else{
?>
<div align="center" style='width:670px;color:#ffffff'>
<?

if(isset($_POST['status'])){
$Status = $_POST['status'];
$Refnumber = $_POST['refnumber'];
$Resnumber = $_POST['resnumber'];

$set=mysql_query("SELECT * FROM payment_set where id='1'");
$set=mysql_fetch_assoc($set);
$MerchantID =$set['merchant'];
$Password = $set['password'];
$Price=$_SESSION['price'];
$username=$_SESSION['username'];
$client = new SoapClient('http://merchant.parspal.com/WebService.asmx?wsdl');
$res = $client->VerifyPayment(array("MerchantID" => $MerchantID , "Password" =>$Password , "Price"
=>$Price,"RefNum" =>$Refnumber ));


$Status = $res->verifyPaymentResult->ResultStatus;
$PayPrice = $res->verifyPaymentResult->PayementedPrice;
if($Status == 'success')// Your Peyment Code Only This Event
{
echo '<div style="color:green; font-family:tahoma; direction:rtl; text-align:center">
پرداخت با موفقيت انجام شد ٬ شماره رسيد پرداخت : '.$Refnumber.' ٬ مبلغ پرداختی : '.$PayPrice.' !
<br />
</div>';
$nextWeek = time()-32400+41320;
$date_sabt=jdate('Y/m/d',$nextWeek);
$time_sabt=jdate('H:i',$nextWeek);
$sql=mysql_query("INSERT INTO payment value('','$username','$Refnumber','$Price','$date_sabt','$time_sabt','پرداخت موفقيت آميز بود','1')");
$subject='افزايش اعتبار از طريق پرداخت آنلاين به شماره ي '.$Refnumber;
$sumform1=$Price.'0';
$query=mysql_query("INSERT INTO account VALUES('','$username','$subject','$date_sabt','$time_sabt',$sumform1,0,'0')");
if($query){
echo"<center>افزايش اعتبار با موفقيت انجام شد</center>";
}else{
echo"<center>خطا در افزايش اعتبار لطفا با پشتيباني تماس بگيريد</center>";

}
}else{


echo '<div style="color:green; font-family:tahoma; direction:rtl; text-align:center">
خطا در پردازش عمليات پرداخت ٬ نتيجه پرداخت : '.$Status.' !
<br /></div>';
}
}else{
echo"خطاي سيستم امنيتي";

}

?>


</div>
<?
}
}
include 'getTheme.php';
?>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
از هاست رایگان استفاده میکنی؟
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان