/
  • مشکل با زمان هاست

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با زمان هاست
    نویسنده پیام
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 298
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با زمان هاست
    سلام دوستان عزیز

    من تو سایتی که نوشتم از زمان دارم استفاده میکنم تا زمانی که تو لوکال هستم مشکلی نیست

    ولی زمانی که سایت رو تو هاست آپلود میکنم با مشکل مواجه میشم اونم تفاوت زمانی کشوری

    که هاست رو میده با کشور ما هستش!

    من هاست های زیادی رو میگیرم و ممکن هست مال کشورهای مختلف باشند.

    حال باید زمان رو چطوری محاسبه کنم که رو هاست هر کشوری میزارم مشکلی واسم پیش

    نیاد؟

    با تشکر از دوستان
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۳ ۰۵:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با زمان هاست
    از کد زیر برای ساعت ایران استفاده کن :
    کد PHP:
    date_default_timezone_set('Asia/Tehran'); 

    برای سایر کشور ها و مناطق به لینک زیر مراجعه کن :
    http://www.php.net/manual/en/timezones.php
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۳ ۰۶:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtabadj php
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS