/
  • مشکل با بوت استرپ در yii2

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با بوت استرپ در yii2
    نویسنده پیام
    mrreza آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 12
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ تير ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 3 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با بوت استرپ در yii2
    با سلام
    من توی پروزه ای که با yii2 زدم اومدم یه تغییراتی داخل فایل bootstrap.css دادم
    حالا توی سرور گذاشتم
    بعد از یه جای دگ بوت استرپ رو لود میکنه
    از داخل assest از یه پوشه دیگه
    باید چیکار کنم؟
    ۱۳۹۶ شهريور ۶ ۰۹:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 979
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 382
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با بوت استرپ در yii2
    اگر از نسخه ی دیگه ای از بوت استرپ استفاده کردین باید بوت استرپ پیش فرض Yii2 رو غیر فعال کنین.
    توی فایل AppAsset.php این خط رو حذف کنین.
    کد PHP:
    public $depends = [
       
    'yii\web\YiiAsset',              
       
    'yii\bootstrap\BootstrapAsset',  #این خط رو حذف کنین بوت استرپ پیش فرض غیر فعال میشه
    ]; 
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۶ شهريور ۷ ۰۹:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS