/
  • مشکل با اطلاعات درون دیتایبس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل با اطلاعات درون دیتایبس
    نویسنده پیام
    lok23 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل با اطلاعات درون دیتایبس
    سلام
    من یه دیتایس دارم که به دوتا قسمت id و address تقسیم میشه
    مثلا در id=1 قسمت address مثلا هست www
    بعد یکدفعه میپره میره رویه id 3 و ...
    و اینوسط نه از id 2 خبری هست نه از آدرسش
    من چون کارم بر اساس بودن تک تک id ها هست آیا راهی هست که
    من مثلا اگه id 2 خالی هستش id 3 رو بیارم تویه id2 و کلا هر جا که خالی هست پر بشه؟(حدود 800000 id هستن و رویه لوکال هاست کامپوترم هم هستن)
    آقا یه نمونه از دستور fopen مثال میزنید که مثلا تمامی کد های صفحه اصلی
    facenama.com رو به یه متغیر اختصاص بده و با توجه به کندی سرعت اینترنتم سریع ترین راه باشه و زیاد طول نکشه؟
    من خودم اینکار رو انجام میدم اول با دستور کپی یه فایل متنی حاوی صفحه ای که میخوام میسازم بعد کد زیر رو پیاده میکنم اما چیزی که در mysql ذخیره میشه اینه
    "Resource id #3"
    کد PHP:
    $file fopen("1.txt""r");

    mysql_connect("localhost""master""lok23")
    or die(
    mysql_error()); 
    mysql_select_db("master")
    or die(
    mysql_error()); 
    mysql_query ("SET NAMES 'utf8' ");
    mysql_query("INSERT INTO saveform (address) VALUES('$file')"); 
    مشکل از کجاست؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ آبان ۱۳ ۰۳:۵۴ عصر، توسط lok23.)
    ۱۳۹۳ آبان ۱۳ ۱۰:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parazitt آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 42
    ( 37 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل با اطلاعات درون دیتایبس
    Auto Increase همینطور یه دفعه نمی پره روی عدد دیگه ای یکی یکی افزایش پیدا می کنه مگر اینکه مثلا ۲ اضافه شده باشه بعد ۲ حذف شده باشه
    در ضمن فکر نمی کنم اصلا ایده جالبی باشه جدول رو رکورد رکورد کوئری بگیری
    __________________________________________________________________________
    جمال كعبه مگر عذر رهروان خواهد
    ریچارد استالمن
    ۱۳۹۳ آبان ۲۰ ۰۴:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل با اطلاعات درون دیتایبس
    ID یک ابزار برای دسترسی به رکورد است
    تغییر محتوی ID صحیح نست.
    ۱۳۹۳ آبان ۲۰ ۰۶:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS