/
  • مشکل این کد چیه؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل این کد چیه؟
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل این کد چیه؟
    سلام این کد
    کد PHP:
    function loadobjs(){
    if (!
    document.getElementById)
    return
    for (
    i=0i<arguments.lengthi++){
    var 
    file=arguments[i]
    var 
    fileref=""
    if (loadedobjects.indexOf(file)==-1){ //Check to see if this object has not already been added to page before proceeding
    if (file.indexOf(".js")!=-1){ //If object is a js file
    fileref=document.createElement('script')
    fileref.setAttribute("type","text/javascript");
    fileref.setAttribute("src"file);
    }
    else if (
    file.indexOf(".css")!=-1){ //If object is a css file
    fileref=document.createElement("link")
    fileref.setAttribute("rel""stylesheet");
    fileref.setAttribute("type""text/css");
    fileref.setAttribute("href"file);
    }
    }
    if (
    fileref!=""){
    document.getElementsByTagName("head").item(0).appendChild(fileref)
    loadedobjects+=file+" " //Remember this object as being already added to page
    }

    }

    این خطا رو میده
    syntax error

    میخواستم ببینم ایرادش چیه؟

    این کد کارش اینه تو آژاکس فالیل های جاوا اسمریپت رو به onclick لود میکنه
    برای استفاده کدهای جاوا اسکریپیت تو سمت سرور
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ دي ۱ ۰۲:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل این کد چیه؟
    اگر‌ بتونید کدهاتون رو منظم بنویسید به راحتی می تونید اخطار رو پیدا کنید
    یه {‌ کم بود
    کد اینجوری قشنگتر نیست؟
    کد:
    function loadobjs(){
        if (!document.getElementById) return;
        for (i=0; i<arguments.length; i++){
            var file=arguments[i];
            var fileref="";
            if (loadedobjects.indexOf(file)==-1){ //Check to see if this object has not already been added to page before proceeding
                if (file.indexOf(".js")!=-1){ //If object is a js file
                    fileref=document.createElement('script')
                    fileref.setAttribute("type","text/javascript");
                    fileref.setAttribute("src", file);
                }
                else if (file.indexOf(".css")!=-1){ //If object is a css file
                    fileref=document.createElement("link")
                    fileref.setAttribute("rel", "stylesheet");
                    fileref.setAttribute("type", "text/css");
                    fileref.setAttribute("href", file);
                }
            }
            if (fileref!=""){
                document.getElementsByTagName("head").item(0).appendChild(fileref);
                loadedobjects+=file+" "; //Remember this object as being already added to page
            }
        }
    }
    ۱۳۸۸ دي ۱ ۰۲:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل این کد چیه؟
    باز هم همین خطا رو میده

    شما به این ادرس برید http://etraab.net/irancode/index.php?module=bank
    با فایرفاکس لطفاً

    تهرا ن را انتخاب کنید !!!!
    و بر روی شماره ها یعنی اعداد کلیک کنید !!!! می بینید !!!!
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ دي ۱ ۰۶:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل این کد چیه؟
    وقتی‌ که درخواست ajax رو‌میدید‌ نباید دیگه مقدار head رو برگردونید. فقط محتوای اصلی رو باید برگردونید
    ۱۳۸۸ دي ۱ ۰۶:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل این کد چیه؟
    چطور اینکار رو کنم؟

    میشه راهنمایی کنید؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ دي ۲ ۰۶:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل این کد چیه؟
    منظورتون رو نمی فهمم.
    وقتی که دارین echo می‌کنین ‌و‌ خروجی میدن نباید تگهای head و‌ غیره رو بیارین. مثلا می خوان یک ‌جدول رو بیارید فقط قسمت تگ table رو echo کنید
    ۱۳۸۸ دي ۲ ۰۶:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل این کد چیه؟
    این کار رو تو سمت سرور انجام بدوم یا همون دستورات آژاکسی سمت کلاین تنظیم کنم که هید نباشه؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ دي ۲ ۰۶:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل این کد چیه؟
    توی سرور
    ۱۳۸۸ دي ۲ ۰۹:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS