/
  • مشکل این کد چیه؟

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل این کد چیه؟
    نویسنده پیام
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل این کد چیه؟
    سلامتوی برنامم تکه کد زیر رو دارم

    کد:
    کد:
    <?php
    $Num = $_POST['num'];
    for ($counter=0; $counter < $Num; $counter++)
    {
    $count = $counter+1;
    $code ="<table border=\"0\" width=\"100%\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"2\"><tr>
    <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\"><input type=\"checkbox\" name=\"hajhasan[]\" value=\"حاج حسن\" class=\"in\"></td>
    <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\"><input type=\"checkbox\" name=\"hajali[]\" value=\"حاج علی\" class=\"in\"></td>
    <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\"><input type=\"checkbox\" name=\"order[]\" value=\"سفارش\" class=\"in\"></td>
    <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\"><input type=\"text\" name= number[] size=\"20\" class=\"in\" dir=\"rtl\"></td>
    <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\"><input type=\"text\" name= pors[] size=\"20\" class=\"in\" dir=\"rtl\"></td>
    <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\" width=\"183\"><input type=\"text\" name= sum[] size=\"20\" class=\"in\" dir=\"rtl\"></td>
    <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\"><input type=\"text\" name= fi[] size=\"20\" class=\"in\"></td>
    <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\"><input type=\"text\" name= meghdar[] size=\"20\" class=\"in\"></td>
    <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\" width=\"183\"><input type=\"text\" name= name[] size=\"20\" class=\"in\" dir=\"rtl\"></td>
    </tr></table>";
    echo ("$code");
    }
    ?>

    بعد از اینکه توی بانک ثبت میشه 3 تا چک باکس مقدار ندارن و Array ذخیره شده
    3 تا چک باکسه هیچ مقداری رو بر نمی گردونن
    توی قسمت Valu اونها هم همه چیز رو امتحان کردم (عدد - حروف انگلیسی) اما باز هم چیزی رو بر نگردوندن
    احتمالا بخاطر \ که توی قسمت value اونها بکار رفته
    کسی راه حل مشکل رو میدونه ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۴:۲۲ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۹ ۰۴:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 244
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 275 تشکر در 143 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل این کد چیه ؟
    شما باید براکت ها رو از جلوی نام المنت های فرم بر دارین وگرنه آرایه می فرسته!
    منظورم اینه
    کد:
    <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\"><input type=\"checkbox\" name=\"hajhasan\" value=\"حاج حسن\" class=\"in\"></td>
    همچنین حرف فاصله تو مقدار فیلد مشکل ایجاد میکنه :حاج حسن
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۹ ۰۵:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل این کد چیه ؟
    سلام

    کدی که گذاشتم بع تعداد متغیر $Num اجرا میشه
    کلیه فیلدها توی ایم کد آرایه هستند
    مثلا کاربر با وارد کردن عدد 10 می تونه همزمان 10 تا اطلاعات را وارد بانک کنه
    لطقا راهنمائیم کنید
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۹ ۰۶:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل این کد چیه ؟
    كدتون رو كاملتر بزاريد
    اين فقط قسمت view هست قسمت منطق رو هم بزاريد
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۱:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل این کد چیه ؟
    (۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۱:۴۰ عصر)admin نوشته شده توسط:  كدتون رو كاملتر بزاريد
    اين فقط قسمت view هست قسمت منطق رو هم بزاريد

    کد:
    <td>
                    <table border="0" width="100%" cellspacing="3" cellpadding="2">
                        <tr>
                            <td bgcolor="#ECE9D8" align="center" width="229"><b>
                            <font face="Verdana" color="#003366" style="font-size: 11pt">
                            ملاحظات</font></b></td>
                            <td bgcolor="#ECE9D8" align="center" width="129"><b>
                            <font face="Verdana" style="font-size: 11pt" color="#003366">
                            جمع کل</font></b></td>
                            <td bgcolor="#ECE9D8" align="center" width="135"><b>
                            <font face="Verdana" color="#003366" style="font-size: 11pt">
                            مبلغ هر پورس</font></b></td>
                            <td bgcolor="#ECE9D8" align="center" width="64"><b>
                            <font face="Verdana" color="#003366" style="font-size: 11pt">
                            تعداد پورس</font></b></td>
                            <td bgcolor="#ECE9D8" align="center" width="125"><b>
                            <font face="Verdana" color="#003366" style="font-size: 11pt">
                            نام غذا</font></b></td>
                            <td bgcolor="#ECE9D8" align="center" width="47"><b>
                            <font face="Verdana" color="#003366" style="font-size: 11pt">
                            ردیف</font></b></td>
                        </tr>
                    </table>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                    <?php
    $Num = $_POST['Number'];
    for ($counter=0; $counter < $Num; $counter++)
    {
    $count = $counter+1;
    $response ="<table border=\"0\" width=\"100%\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"2\"><tr>
            <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\" width=\"229\"><input type=\"text\" name= comment[] size=\"40\" class=\"in\" dir=\"rtl\"></td>
            <td align=\"right\" bgcolor=\"#F9F9F9\" width=\"129\"><input type=\"text\" name= sum[] size=\"21\" class=\"in\" dir=\"ltr\" onkeyup=\"this.value=num2money(this.value);\"></td>
            <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\" width=\"135\"><input type=\"text\" name= price[] size=\"23\" class=\"in\" onkeyup=\"this.value=num2money(this.value);\"></td>
            <td align=\"right\" bgcolor=\"#F9F9F9\" width=\"64\"><input type=\"text\" name= count[] size=\"8\" class=\"in\"></td>
      <td align=\"center\"><font size=\"2\"><select size=\"1\" name=\"footname[]\" dir=\"rtl\" style=\"font-family: Tahoma; color: #333333; font-size: 9pt\" class=\"btn\">
               <option selected>نام غذا
               </option>";
                  while ($line = db_fetch_assoc($result3))
                         {
                        
         $response .= "<option value=".$line['name'].">".$line['name']."</option>";
         }
          $response .="</select></font></td>
            <td align=\"center\" bgcolor=\"#F9F9F9\" width=\"47\"><font face=\"Tahoma\" size=\"2\" color=\"#FF6600\"><b>$count</b></font></td>
        </tr></table>";
    echo ("$response");  
    }
    ?>                </td>
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۲:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 244
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 275 تشکر در 143 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل این کد چیه ؟
    کد:
    $response .
    رو بردار و مستقیم echo کن
    یعنی:
    کد:
    while ($line = db_fetch_assoc($result3))
                         {
                        
    echo  "<option value=".$line['name'].">".$line['name']."</option>";
         }
    echo "</select></font></td>
    وقتی شما با .response $ کار کنی در واقع داری یه رشته می سازی و option منوی شما یک مقداری میشه.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۲:۴۷ عصر، توسط scorpion.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۲:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل این کد چیه ؟
    (۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۲:۴۴ عصر)scorpion نوشته شده توسط:  
    کد:
    $response .
    رو بردار و مستقیم echo کن
    یعنی:
    کد:
    while ($line = db_fetch_assoc($result3))
                         {
                        
    echo  "<option value=".$line['name'].">".$line['name']."</option>";
         }
    echo "</select></font></td>
    وقتی شما با .response $ کار کنی در واقع داری یه رشته می سازی و option منوی شما یک مقداری میشه.

    سلام
    با این تغییر هم درست نشد
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۳:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل این کد چیه ؟
    من كه فعلا كامپيوتر جلو دست ندارم
    يكي از بچه ها كه امكاناتش رو داره بتونه تست كنه خيلي خوب ميشه
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۳:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل این کد چیه ؟
    checkBox مقدار نداره. فقط true یا false بر می گردونه...
    درواقع یا ست ( set ) می شه یا نمی شه
    برای فهمیدمش هم می تونی از تابع isset استفاده کنی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۷:۴۲ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۷:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکل این کد چیه ؟
    (۱۳۸۸ فروردين ۲۰ ۰۷:۲۶ عصر)oia نوشته شده توسط:  checkBox مقدار نداره. فقط true یا false بر می گردونه...
    درواقع یا ست ( set ) می شه یا نمی شه
    برای فهمیدمش هم می تونی از تابع isset استفاده کنی


    توی کد رجیستر فرم از این کد استفاده کردم ::
    کد:
    if(isset($_POST['hajali'])) {
    $hajali='حاج علی'; }
    if(isset($_POST['hajhasan'])) {
    $hajhasan='حاج حسن'; }
    if(isset($_POST['order'])) {
    $order='مشتری'; }
    @ $dalil='$hajali'.'-'.'$hajhasan'.'-'.'$order'

    متغیر $dalil رو توی بانک ثبت کردم

    اول عدد 5 رو به برنامم دادم تا بتونم 5 ورودی رو با هم ثبت کنم
    خروجی رو که به من توی گزارش داد اینه :

    این لینک رو ببینید
    http://alborzdarab.ir/img/dd.JPG
    ۱۳۸۸ فروردين ۲۱ ۰۹:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS