/
  • مشکل استفاده ارایه در سشن

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل استفاده ارایه در سشن
    نویسنده پیام
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل استفاده ارایه در سشن
    سلام دوستان عزیز

    من یه مشکل تو استفاده از کلاس در ارایه و سشن دارم

    3 تا فایل داریم که یه فایل حاوی کلاس هست و 2 تایه دیگه توابع کلاس رو اجرا میکنن

    1- فایل class.php

    کد PHP:
    class myclass 
     
    {
     
       public function 
    test()
        {
            echo 
    "test mojtaba";
        } 
         
     } 

    2- فایل 1.php

    کد PHP:
    <?php
    session_start
    ();
    include(
    'class.php');
    $t=new myclass;
    $d1=array
    (
      
    'id'=>,
      
    'class'=>$t
    );


    $_SESSION['m']=$d1;

    $_SESSION['m']['class']->test();

    ?>

    <a href="2.php">next</a> 

    3- فایل 2.php
    کد PHP:
    <?php
    session_start
    ();
    include(
    'class.php');

    $_SESSION['m']['class']->test();

    ?>

    <a href="1.php">prev</a> 

    تو فایل 2.php زمانی که میخوام کد
    کد PHP:
    $_SESSION['m']['class']->test(); 

    رو اجرا کنم به خطا بر میخورم

    راه حلی واسه این مشکل ندارید؟
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۱۱:۳۰ صبح، توسط mojtabadj.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۱۱:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,477
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل استفاده ارایه در سشن
    1.php
    کد:
    <?php
    session_start();
    include('class.php');
    $t=new myclass;
    $d1=array
    (
      'id'=>1 ,
      'class'=>$t
    );


    $_SESSION['m']=$d1;

    $_SESSION['m']['class']->test();
    $_SESSION['m']=serialize($d1);

    ?>

    <a href="2.php">next</a>

    2.php
    کد:
    <?php
    session_start();
    include('class.php');
    $d1=unserialize($_SESSION['m']);
    $d1['class']->test();

    ?>

    <a href="1.php">prev</a>

    Serialize
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۰۴:۴۳ عصر، توسط hamid_80386.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۰۴:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtabadj
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل استفاده ارایه در سشن
    دستت درد نکنه درست شد

    چرا اینطوری میشه که باید از serialize استفاده کنیم؟Tongue
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۰۵:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS