/
  • مشکلات در قسمت اموزش ajax

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکلات در قسمت اموزش ajax
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکلات در قسمت اموزش ajax
    هر مشکلی که در مورد پست اموزش ajax وجود داره اینجا مطرح کنین و همچنین راه حل های خودتون رو برای بهتر شدن اون پست همیجا مطرح کنین .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۱۴ ۱۱:۴۷ صبح، توسط php.)
    ۱۳۸۸ تير ۱۴ ۱۱:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi
    ehsan6410 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکلات در قسمت اموزش ajax
    فایل که برای چک کردن یوزر های ثبت نام شده گذاشتی کار نمیکنه . چه وجود داشته باشه چه نداشته باشه سبز میشه
    به نظرم یا user برای Index.php ارسال نمیشه یا اینکه یه جای اون کدهای java scripte ایراد داره . تست کردم موقع تست اتصال به db و چاپ 0 یا 1 مشکلی نداشت.
    ۱۳۸۸ دي ۱۷ ۰۳:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکلات در قسمت اموزش ajax
    من مشکلی ندیدم. یعنی تست نکردم. اما یک نظری دارم. سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن.

    این همه کد جاوااسکریپت برای استفاده از ایجکس برای استفاده اشتباه هست. در صورتی که با یک خط در بیشتر فریم ورک های جاوا اسکریپت این عملیات ایجاد میشه. این گونه استفاده ممکنه برای دوستان مشکلاتی از قیبل معاییرت داشتن در بروزر ها و خطایابی ایجاد کنه. اما در فریم ورک ها قالبا این موارد رفع شده و استاندارد سازی شده. و مباحثی چون کش کردن. نوع ارسال داده ها و ......


    به نظرم فقط در موارد خاص باید رفت سراغ این حرفا. یک یادگیری اصول اصلی. و استفاده کاملا شخصی در موارد خاص .
    ۱۳۸۸ دي ۱۷ ۰۹:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکلات در قسمت اموزش ajax
    سلام

    یه خرده مخالفم ؛
    به نظر من یه خرده تو تعریف فریم ورک و استفاده از اون با هم اختلاف نظر داریم . در واقع به نظر من فریم ورک رو باید در مواردی استفاده کنید( در مورد کلاینت سایدها ) که می خواهید محیط کار رو کامل ایجکسی یا ... بسازید . برای کارهای کوچیک و یا تک، باید از کدهای کوچکتر استفاده بشه .

    مثلا اگه فقط بحث کامنت گذاشتن با ایجکس هست کافیه یک فایل جاوااسکریپت 1 کیلویی رو برای کاربر قرار بدید نه یه فریم ورک .

    با این قسمت موافقم که باید اصول رو یاد گرفت که دوستان همین رو آموزش دادن ، اما اینکه تمام کاربری ها رو با فریم ورک انجام بدیم اشتباه هست . با همین کدهای کوچیک و یادگیری اصول خیلی راحت میشه کارها رو برای تمام مرورگر ها یکسان انجام داد.

    این حرف من، این موضوع رو رد نمیکنه که فریم ورک ها در انجام کارها جامع تر و توانمندتر هستند . اما قیمت این توانمندی و جامعیت رو باید برای کاربر حساب کرد و ...
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۱:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکلات در قسمت اموزش ajax
    امیر نظریه شما شما درست هست. اما به نظرم قدیمی هست. نباید همه چیز رو فدای یک چیز بکنیم.اما همینطور که گفتید. اول باید مخاطب رو در نظر گرفت.

    با یک مثال از نظرم دفاع میکنم.توضیح می دم.

    فرض کنید. همین کامنت رو بررسی کنیم.

    اول مخاطب : مخاطب های شما طیف بسیار زیادی هستند با انواع ارتباطات اینترنتی. اونهایی که سرعت بالایی دارند رو بیخیال میشیم. اما اونهایی که دیال آپ دارند. باید در مرحله اول یک فایل 55kb ور دانلود کنند. این فایل حدود 7-11 ثانیه طول میکشه بیاد رو سیستم طرف. خوب این خیلی بده.

    اما یک مرتبه این فایل لود میشه. و برای مراحل بعد کش میشه. 2 اگر استاندارد کار کنیم. میتونیم این فایل رو از فایل های شیر شده گوگل استفاده کنیم.
    نقل قول: <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3/jquery.min.js"></script>

    پس احتمال میدیم که مخاطب ما بالای 70% این فایل رو رو سیستم داره. چون سایت هایی مثل frindfeed,twitter و ...... رو مخاطب ویزیت میکنه.

    دوم. امکانات : شما می خواهید. کامنت بفرسید. ولید سازی کنید فرم کامنت رو. بعد از ارسال و دریافت ریسپانس می خواهید. افکت بدید. و نمایش بدید خوب این ها چقدر کد نویسی و تست کردن لازم داره؟ مخصوصا افکت ها.؟



    با این تفاسیر من باز فریم ورک رو ترجیه میدم.
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۲:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : amir.s
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکلات در قسمت اموزش ajax
    استفاده از فایل های شیر شده خیلی عالی بود . تازه یادگرفتم Wink

    در مورد اول :
    حرف شما صد در صد درسته . ولی من حرفم در مورد آموزش ها و یادگیری استاندارد کار کردن بود، که با کدهای کوچیک و استاندارد برای کاربری های تکی میشه بازدهی مناسب رو گرفت.

    مورد دوم رو هم در پست قبلی اشاره و تایید کردم ، فقط قصد داشتم ذهن رو به سوی ارزیابی ها در انتخاب روش هدایت کنم .
    الان مرسوم شده که حتی برای اجرای افکت ها با جاوااسکریپت یه فریم ورک رو بارگذاری میکنند، در صورتی که میشه با حجم 1-2 کیلویی هم همون کارها رو انجام داد. بیشتر قصدم همین موضوع بود.

    نقل قول: با این تفاسیر من باز فریم ورک رو ترجیه میدم.
    من هم قصد تغییر این رو نداشتم.Wink
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۸:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکلات در قسمت اموزش ajax
    البته من دل خوشی از این روش ندارم. خیلی وقتا پیش اومده که نمی شد فایل رو از گوگل گرفت
    ۱۳۸۸ دي ۱۹ ۰۵:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکلات در قسمت اموزش ajax
    اره اما این لینکی که دادم. گول برای هم آزادش کرده. و تحریمات دیگه شاملش نیست
    ۱۳۸۸ دي ۱۹ ۰۶:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1360
    ( 6194 تشکر در 3437 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکلات در قسمت اموزش ajax
    یه موقعی بود. البته باز هم بعضی وقتا یا اینترنت ایران مشکل داره یا چیز دیگه باز هم پیش میاد
    ۱۳۸۸ دي ۱۹ ۰۶:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکلات در قسمت اموزش ajax
    بلاخره استفاده از فایلهای شیرشده گوگل رو توصیه میکنید؟ چقدر ممکنه موردها و مشکلات استفاده از این فایل ها پیش بیاد؟
    ۱۳۸۸ دي ۱۹ ۰۶:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS