/
  • مشكل login

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشكل login
    نویسنده پیام
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    Question مشكل login
    سلام
    من با php يك برنامه نوشتم كه كاربر ميتونه login كنه و از امكاناتي كه در نظر گرفته شده استفاده كنه
    مشكلم اينجاست كه خودم بطور پيش فرض چندتا نام كاربري و پسورد تو ديتا بيسم قرار دادم كه بشه برنامه رو تست كرد ،تازه متوجه شدم كه نميتونم همزمان با دوتا نام كاربري وارد بشم يعني دوتا پنجره login جدا باز ميكنم وارد ميشم
    اما وقتي با يكي از نام كاربري ها يك كاري انجام ميدم كه ااطلاعات تغيير مي كنه اون يكي پنجره هم نام كاربريش تغيير ميكنه و هردو پنجره ها ميشه يك نام ،حالا چه كنم؟يكي راهنماييم كنه
    Huh
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۱۰:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشكل login
    اگر از سشن استفاده می کنید کاملا بدیهی هست که نمی تونید هم زمان از یک سیستم 2 کاربر لوگین کنند. به نظر من بهتره وقتی کاربری که لوگین کرده به صفحه لوگین می ره کاربر رو به صفحه قبل یا صفحه اصلی هدایت کنید
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۱:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشكل login
    این به خاطر اطلاعات session هست که مرورگر به اشتراک میذاره
    میتونید برای هر صفحه یه سشن جدا تعریف و ذخیره کنید که تداخل صفحه و فرم پیش نیاد
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۱:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشكل login
    نقل قول: میتونید برای هر صفحه یه سشن جدا تعریف و ذخیره کنید که تداخل صفحه و فرم پیش نیاد
    به نظر من هیچ دلیلی وجود نداره که دو نقر به صورت همزمان در یک سیستم لوگین کنند و باید جلوی این کار گرفته بشه حتی اگر این امکان وجود داره

    اگر برای تست سیستم دچار مشکل شدند می تونند از یک مرور گر دیگه استفاده کنند.

    هرچی فکر می کنم می بینم اصلا حرفه ای نیست.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۲:۱۶ عصر، توسط hidensoft.)
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۲:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشكل login
    اوهوم..خوب این بستگی به برنامه خودشون داره
    من فقط راه ممکنه رو مطرح کردم
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۲:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشكل login
    دوستان ممنون از راهنماييتون ، نگرانيم رفع شد Big Grin
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۴:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS