/
  • مشكل يونيكد

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشكل يونيكد
    نویسنده پیام
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    مشكل يونيكد
    سلام
    انكودينگ صفحه من رو UTF-8 ،برنامه رو هم با همين UTF-8 مي نويسم، ديتا بيسمم رو utf8-persian-ci اما مشكلم اينجاست كه نوشته هاي فارسي صفحه به شكل ؟؟ نشون داده ميشه مثلا يك جا نوشتم "كليك كنيد" به شكل علامت سواله، اما اطلاعاتي كه از ديتا بيس خونده شده رو درست نشون ميده
    انكودينگ صفحه رو ميزارم رو windows-1256 نوشته ها درست ميشه اما اطلاعات خونده شده از ديتابيس قاتي ميشه،كسي مي تونه كمكم كنه؟
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۹:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشكل يونيكد
    بعد از اتصال به دیتابیس این کد رو اجرا کنید
    کد PHP:
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); 
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۱:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : HiddeN wolfeye
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشكل يونيكد
    اجرا ميكنم اما جواب نمي دهHuh
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۴:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشكل يونيكد
    مشکل شما اصلا ربطی به اندکودینگ دیتا بیس نداره. مشکل شما بر میگرده به اینکه از یک ادیتوری استفاده کرده اید که فایل رو بر اساس anci یا .... ایجاد کرده واسه همینه که نوشته هایی که تو کد های html هست زمانی که انکودینگ صفحات شما utf هست ؟؟؟؟؟ نشون میده.

    اگر با دریم ویور کار میکنید. از فایلتون یک save as بگیرید. هنگام save as کردن انکودینگ پیجتون رو رو utf8 بزارید

    یا با notepad++ از منو encoding استفاده کنید.
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۵:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye oia
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشكل يونيكد
    با ++notepad كار ميكنم
    امتحان ميكنم مشكل داشتم ميپرسم Smile
    ۱۳۸۸ دي ۱۸ ۰۶:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشكل يونيكد
    آقاي صالح
    خيلي سپاسگزارم واسه كمكتونHeart
    مشكلم رفع شد
    ايراد هموني بود كه شما گفتين،واقعا ممنونSmile
    ۱۳۸۸ دي ۱۹ ۰۱:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS