/
  • مشكل يابي كد

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشكل يابي كد
    نویسنده پیام
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,086
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #1
    مشكل يابي كد
    سلام دوستان, كد زير يه نمونه قالب طراحي شده براي بلگفاست كه طراحي كردم. ميخواستم يه نگاهي بهش بندازيد و مشكلات درون كد رو بهم بگين. ممنون


    فایل‌(های) پیوست شده
    .txt  blueskin-blogfa.txt (اندازه: 8.78 KB / تعداد دفعات دریافت: 4)
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۱۶ ۱۰:۴۱ صبح، توسط undefined.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۶ ۱۰:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشكل يابي كد
    کد:
    <table width="947" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
      <tr>
        <td width="324"><div align="left">
    </td>
    این div که باز شده کجا بسته می شه؟

    کد:
    <div class="top-menu"><p>نویسندگان</p></div>

    این کار هم لزومی نداره
    داخل div هست کافیه دیگه - p برای چی؟

    و کلی خطاهای این شکلی
    کد:
    <div class="top-post"><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<-PostTitle-></p></div>

    این همه کد اسپیس؟؟؟؟؟؟
    خوب سی اس اس رو برای چی گذاشتن؟
    این طوری صحیح نیست
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۱۶ ۱۱:۵۹ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۶ ۱۱:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS