• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل در تغيير سورس
#1
با سلام
يه برنامه گذاشتم كه توسط ajax-jquery قابليت حذق و ويرايش ركورد بازيابي شده از جدول رو داره.
حتما بكار خيلي از دوستان مياد. من ك پسنديمش.
اما از اون جايي ك توي jqueryتازه كارم ،نتوستم اونجور ك ميخام ازش استفاده كنم.

وقتي برنامه اجرا ميشه ركورد هاي جدول محصولات رو از بانك واكشي و با قابليت صفحه به صفحه و ويرايش نمايش ميده.
من ميخام ابتدا توي ي فرم يك بازه تاريخ رو ازمون دريافت كنه ، بعد با دريافت اين بازه تاريخ ، محصولات رو بر اساس اين بازه نمايش بده.
ميشه دوستان ي نگاهي بهش بياندازند؟
راستش كارم گيره و عجله دارم
تشكر


فایل‌های پیوست
.zip   EditDeletePage.zip (اندازه 40.8 KB / تعداد دانلود: 7)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خب خود جی کوئری که کاری انجام نمیده چون تحت سرور نیست ولی به فایل پی اچ پی متصل میشه و اون انجام میده.
شما فقط میخوای یه بازه زمانی از کاربر بگیری و بر اساس اون محتوا رو تهیه کنی. درسته؟
اگر اینطوره، شما در صفحه HTML یه فیلد تاریخ میذاری بعد از کاربر میخوای که اونو پر کنه. بعد که پر کرد جلوش یه دگمه بذار که بعد از کلیک کردن وارد فایل پی اچ پی بشه و عملیات واکشی محتوا صورت بگیره و برگشت داده بشه.
این توضیحش بود. من یه نمونه ساده برات مینویسم.
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
if(isset($_GET['date']) && !empty($_GET['date']))
{
    
$query mysql_query("SELECT * FROM `table` WHERE `date` = '".$_GET['date']."'");
    
/*tavajoh dashte bash agar besorate timestamp save mikoni ghablesh bayad az mktime()
     * estefade koni va be timestamp tabdil koni
     */
     
while($row mysql_fetch_assoc($query))
     {
         
#inja bayad ye array besazi az chizaee ke mikhay dar biari bad echo koni
     
}
}
?>
کد:
<script>
    $(document).ready(function(){
        $("button").click(function(){
            var dateInput = $("input").val();
            $("article").load("/getcontent.php?date="+dateInput); //bade load kardan mohtava be <article> mire va mohtavaye ghablish pak mishe
        });
    });
</script>
<body>
    <input type="date" name="mydate" /> <!-- karbar inja bayad date ro vared kone-->
    <button type="button" name="sennddate">Send your date</button> <!-- hala bayad rooye dokme click kone-->
    <article>
        <!-- inja mohtava bar asase date berooz mishe-->
    </article>
</body>
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#3
از تابع load جی کئری استفاده کن .
پارامتر زمان رو بفرست به فایل اونجا پردازش کن و نتجه رو همونجا نشون بده .
اینورم توی یه div هر نتیجه ای که داد نشون بده .
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۱ تير ۰۳, ۰۱:۲۷ ب.ظ)cyletech نوشته: خب خود جی کوئری که کاری انجام نمیده چون تحت سرور نیست ولی به فایل پی اچ پی متصل میشه و اون انجام میده.
شما فقط میخوای یه بازه زمانی از کاربر بگیری و بر اساس اون محتوا رو تهیه کنی. درسته؟
اگر اینطوره، شما در صفحه HTML یه فیلد تاریخ میذاری بعد از کاربر میخوای که اونو پر کنه. بعد که پر کرد جلوش یه دگمه بذار که بعد از کلیک کردن وارد فایل پی اچ پی بشه و عملیات واکشی محتوا صورت بگیره و برگشت داده بشه.
این توضیحش بود. من یه نمونه ساده برات مینویسم.
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
if(isset($_GET['date']) && !empty($_GET['date']))
{
    
$query mysql_query("SELECT * FROM `table` WHERE `date` = '".$_GET['date']."'");
    
/*tavajoh dashte bash agar besorate timestamp save mikoni ghablesh bayad az mktime()
     * estefade koni va be timestamp tabdil koni
     */
     
while($row mysql_fetch_assoc($query))
     {
         
#inja bayad ye array besazi az chizaee ke mikhay dar biari bad return koni
     
}
}
?>
کد:
<script>
    $(document).ready(function(){
        $("button").click(function(){
            var dateInput = $("input").val();
            $("article").load("/getcontent.php?date="+dateInput); //bade load kardan mohtava be <article> mire va mohtavaye ghablish pak mishe
        });
    });
</script>
<body>
    <input type="date" name="mydate" /> <!-- karbar inja bayad date ro vared kone-->
    <button type="button" name="sennddate">Send your date</button> <!-- hala bayad rooye dokme click kone-->
    <article>
        <!-- inja mohtava bar asase date berooz mishe-->
    </article>
</body>
من جدا خودم برنامه اي نوشتم كه كاربر توي دو textbox بازه تاريخشو وارد ميكنه و طبق اين بازه از جدول واكشي داره ، اما نتونستم اين برنامه ام رو با ايني كه واسه شما فرستادم join كنم.
ميشه شما روي همين برنامه تغييرش بدين؟

راستش ، نتونستم اين دو تاريخي كه كاربر وارد ميكنه رو تا جاي كوئري بفرستم و ازش توي كوئري واكشي اطلاعات استفاده كنم.
اين برنامه بمحض لود برنامه اجرا ميشه و من ميخوام وقتي كاربر تاريخشو وارد كرد و دكمه search رو زد طبق تقاضاي كاربر عمل كنه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:راستش ، نتونستم اين دو تاريخي كه كاربر وارد ميكنه رو تا جاي كوئري بفرستم و ازش توي كوئري واكشي اطلاعات استفاده كنم.
واسه اینکه ببینی خطای کارت کجاست از console.log() استفاده کن. اسکریپتی که برات نوشتم بصورت زیر تغییر میکنه.
کد:
<script>
    $(document).ready(function(){
        $("button").click(function(){
            var dateInput = $("input").val();
            $.ajax({
                url: "getcontent.php",
                data: "data="+dateInput,
                statusCode: {
                    404: function(){
                        console.log("url peyda nashod");
                    },
                    200: function(){
                        console.log("url peyda shod va moshkeli nist");
                    }
                },
            });
        });
    });
</script>

توی کروم F12 رو بزن و توی فایرفاکس ، فایرباگ رو نصب کن و باز F12 رو بزن.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۱ تير ۰۳, ۰۳:۲۱ ب.ظ)cyletech نوشته:
نقل قول:راستش ، نتونستم اين دو تاريخي كه كاربر وارد ميكنه رو تا جاي كوئري بفرستم و ازش توي كوئري واكشي اطلاعات استفاده كنم.
واسه اینکه ببینی خطای کارت کجاست از console.log() استفاده کن. اسکریپتی که برات نوشتم بصورت زیر تغییر میکنه.
کد:
<script>
    $(document).ready(function(){
        $("button").click(function(){
            var dateInput = $("input").val();
            $.ajax({
                url: "getcontent.php",
                data: "data="+dateInput,
                statusCode: {
                    404: function(){
                        console.log("url peyda nashod");
                    },
                    200: function(){
                        console.log("url peyda shod va moshkeli nist");
                    }
                },
            });
        });
    });
</script>

توی کروم F12 رو بزن و توی فایرفاکس ، فایرباگ رو نصب کن و باز F12 رو بزن.




اينايي ك ميگين رو متوجه ميشم، اما هنوز نتونستم ج بگيرم.
شما فايلهاي منو نيگاه كردين؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:اينايي ك ميگين رو متوجه ميشم، اما هنوز نتونستم ج بگيرم.
شما فايلهاي منو نيگاه كردين؟
متوجه نمیشی. اگر میشدی مطمئنا میتونستی حلش کنی. من A4 فرانسه رو دادم دستت. دست بکار بشو ببین کجای کدت مشکل داره
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : h_qorbani


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان