/
  • مشخص کردن type

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشخص کردن type
    نویسنده پیام
    roya_django آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ فروردين ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشخص کردن type
    سلام و درود

    در مورد تفاوت بین دو خط کد زیر ممکنه توضیحی بدین:
    کد:
        <link rel="stylesheet"  href="build/style.css">

    با خط زیر:
    کد:
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="build/style.css">

    خط اول فقط گزینه ی
    کد:
    type="text/css"
    رو نداره.

    حالا اینکه ما بیایم type را به این شکل مشخص کنیم چه تاثیری در خروجی داره. بعضی جاها دیدم که برای script هم type رو مشخص میکنن
    ۱۳۹۶ خرداد ۷ ۰۱:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhadhp آفلاین
    FarhadHP
    ***

    ارسال‌ها: 182
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۱۸
    اعتبار: 2
    تشکرها : 123
    ( 95 تشکر در 64 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشخص کردن type
    شما با type نوع سند رو مشخص می‌کنید.
    مثلا برای فایل‌های ساتایل می‌گید نوعش متنی / استایل هست.
    بهتره نوع رو مشخص کنید.

    برای اسکریپت هم نوع دارم که می‌تونه text/javascript یا application/json یا ... .

    در کل type نوع فایل / اسکریپت رو مشخص می‌کنه.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ خرداد ۷ ۰۸:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS