/
  • مشخص کردن تعداد کارکتر با php

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    نویسنده پیام
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    اقا من یه کد ساده می خوام که دوره متن بزارم اگه از 10 کارکتر بیشتر شد 10 کارکتر اولشو نشون بده و به جای بقیش 3 تا نقطه بزاره!
    مرسیBig Grin
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۴ ۰۷:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amenocy آفلاین
    امین عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 173
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ دي ۱۳
    اعتبار: 4
    تشکرها : 61
    ( 102 تشکر در 76 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    کد PHP:
        function limits $str$n )
        {
                
    $str strip_tags($str);
                if ( 
    strlen $str ) <= $n )
                {
                    return 
    $str;
                }
                else {
                
    $flag false;
                   while(!
    $flag){
                    
    $a $str[$n];
                        if(
    $a == ' '){
                            
    $flag true;
                        }else{
                            
    $n=$n+1;
                        }
                    }
                    return 
    substr $str0$n ) . '...';
                }
        } 

    این کلمان فارسی رو از وسط قطع نمیکنه و تا آخر کلمه میره
    __________________________________________________________________________
    Idea

    Apkmafia Android apk download blog
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۱۴ ۰۷:۲۸ عصر، توسط amenocy.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۴ ۰۷:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza molana hosseintdk775
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    مرسی عالیه ولی میشه کاری کنی قطع کنه!
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۴ ۰۹:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,775
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4852 تشکر در 2216 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    amenocy، اون تابع subStr خالی برای کاراکتر های unicode/فارسی درست عمل نمی کنه
    یا باید تبدیلش کنید و یا از توابع multibyte استفاده کنید


    بهتره از این تابع استفاده کنید:
    کد PHP:
    function limitedString($Input$Length)
    {
        if(
    function_exists('mb_substr'))
        {
            return (
    mb_substr($Input0$Length'utf-8') . '...');
        }

        return (
    utf8_decode(substr(utf8_encode($Input), 0$Length)) . '...');

    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵ ۱۲:۱۵ صبح، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۵ ۱۲:۱۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza ali786
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    کدی که یوشا جان گذاشت عالیه ولی امکانش هست کاری کنید که اگه کارکتراش کمتر بود 3 نقطه دیده نشه !؟ مرسی
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۵ ۱۱:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,775
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4852 تشکر در 2216 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    مگه PHP نمی نویسید؟

    اینو باید خارج از تابع انجام بدید
    با یک شرط ساده
    اگر طول رشته بیشتر از فلان بود بره تو تابع، غیر این هیچ کاری نکنه
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۵ ۱۱:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    اره ولی اگه کمتر از مقدار تایین شده بود نمی خوام 3 نقطه بندازه داداش کمک کنید!
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۵ ۱۲:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    لطفاً کمی مطالعه کنید .
    تموم تاپیک های قبلیتون ، همش کد میخواستینDodgy
    کی میخواید یاد بگیرید ؟!

    بهتره یه کم مطالعه کنید ، بعد اگر مشکلی داشتید عنوان کنید ، اونوقت از حل کردن مشکلتون بیشتر لذت میبرید .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۵ ۰۱:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia ali786 miladr24
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    ما مطالعه می کنیم ولی مثل شما ای کیومون بالا نیس دوست عزیز نمی خوای پاسخ بدی بی خود جوابهای بی ربط نده این سایت جای بچه بازی نیست!
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۵ ۰۶:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amenocy آفلاین
    امین عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 173
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ دي ۱۳
    اعتبار: 4
    تشکرها : 61
    ( 102 تشکر در 76 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشخص کردن تعداد کارکتر با php
    من قبل از رضا میخواستم پینهاد بدم شما پروژه ات رو بده بچه ها اینجا یه کاریش میکنن اینقدر تاپیک زدی و به زحمت افتادی .
    __________________________________________________________________________
    Idea

    Apkmafia Android apk download blog
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۱۱:۳۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS