• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشخص کردن تعداد کارکتر با php
#1
اقا من یه کد ساده می خوام که دوره متن بزارم اگه از 10 کارکتر بیشتر شد 10 کارکتر اولشو نشون بده و به جای بقیش 3 تا نقطه بزاره!
مرسیBig Grin
فروشگاه امیر amirmarket.biz
پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد پی‌اچ‌پی:
    function limits $str$n )
    {
            
$str strip_tags($str);
            if ( 
strlen $str ) <= $n )
            {
                return 
$str;
            }
            else {
            
$flag false;
               while(!
$flag){
                
$a $str[$n];
                    if(
$a == ' '){
                        
$flag true;
                    }else{
                        
$n=$n+1;
                    }
                }
                return 
substr $str0$n ) . '...';
            }
    } 

این کلمان فارسی رو از وسط قطع نمیکنه و تا آخر کلمه میره
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza molana hosseintdk775
#3
مرسی عالیه ولی میشه کاری کنی قطع کنه!
فروشگاه امیر amirmarket.biz
پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
amenocy، اون تابع subStr خالی برای کاراکتر های unicode/فارسی درست عمل نمی کنه
یا باید تبدیلش کنید و یا از توابع multibyte استفاده کنید


بهتره از این تابع استفاده کنید:
کد پی‌اچ‌پی:
function limitedString($Input$Length)
{
    if(
function_exists('mb_substr'))
    {
        return (
mb_substr($Input0$Length'utf-8') . '...');
    }

    return (
utf8_decode(substr(utf8_encode($Input), 0$Length)) . '...');

وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza ali786
#5
کدی که یوشا جان گذاشت عالیه ولی امکانش هست کاری کنید که اگه کارکتراش کمتر بود 3 نقطه دیده نشه !؟ مرسی
فروشگاه امیر amirmarket.biz
پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
مگه PHP نمی نویسید؟

اینو باید خارج از تابع انجام بدید
با یک شرط ساده
اگر طول رشته بیشتر از فلان بود بره تو تابع، غیر این هیچ کاری نکنه
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#7
اره ولی اگه کمتر از مقدار تایین شده بود نمی خوام 3 نقطه بندازه داداش کمک کنید!
فروشگاه امیر amirmarket.biz
پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
لطفاً کمی مطالعه کنید .
تموم تاپیک های قبلیتون ، همش کد میخواستینDodgy
کی میخواید یاد بگیرید ؟!

بهتره یه کم مطالعه کنید ، بعد اگر مشکلی داشتید عنوان کنید ، اونوقت از حل کردن مشکلتون بیشتر لذت میبرید .
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia ali786 miladr24
#9
ما مطالعه می کنیم ولی مثل شما ای کیومون بالا نیس دوست عزیز نمی خوای پاسخ بدی بی خود جوابهای بی ربط نده این سایت جای بچه بازی نیست!
فروشگاه امیر amirmarket.biz
پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
من قبل از رضا میخواستم پینهاد بدم شما پروژه ات رو بده بچه ها اینجا یه کاریش میکنن اینقدر تاپیک زدی و به زحمت افتادی .
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان