/
  • مرتب سازی بر اساس حروف الفبا

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    نویسنده پیام
    bigane آفلاین
    سایه
    **

    ارسال‌ها: 22
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 8 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    سلام ! ....
    من می خوام رکوردهام رو براساس حروف الفبای فارسی مرتب کنم ... چیکار باید بکنم ؟؟

    سرچ زدم ولی نتیجه نگرفتم !!
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۶ ۰۴:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    phpveteran آفلاین
    رامين فرماني
    *******

    ارسال‌ها: 266
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۱۴
    اعتبار: 14
    تشکرها : 11
    ( 514 تشکر در 204 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    کد:
    ORDER BY
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۶ ۰۶:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia cyletech admin Alimokhlesi
    bigane آفلاین
    سایه
    **

    ارسال‌ها: 22
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 8 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    خیلی ممنون !!!!!!!!!!!!
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۶ ۰۷:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bigane آفلاین
    سایه
    **

    ارسال‌ها: 22
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 8 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    کسی کمک نمی کنه ؟؟؟!!!!!
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۸ ۱۲:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    رامین گفت دیگه
    باید داخل query از order by استفاده کنی
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۸ ۱۰:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bigane آفلاین
    سایه
    **

    ارسال‌ها: 22
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 8 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    خب جواب نمیده ... می خوام بر اساس الفبای فارسی مرتب شه ... order by column_name.... اینه دستور ؟؟
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۸ ۰۱:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    آره همینه
    البته باید Collation مربوط به جدول و فیلدهات رو روی utf8_persian_ci بزاری که داخل phpmyadmin خیلی راحت می تونی این کار رو کنی
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۸ ۰۱:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : bigane
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    یه راه دیگه هم هست
    فیلدی که میخواین جستجو کنید رو اینجوری انتخاب کنید :convert(perian_name using binary) as persian_name
    بعد توی قسمت oreder by ، از این دستور استفاده کنید :ORDER BY binary persian_name
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۸ ۰۶:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin bigane
    bigane آفلاین
    سایه
    **

    ارسال‌ها: 22
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 10
    ( 8 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    سلام ! چیزی که آقای سهرابلو گفتند رو انجام دادم ، مرتب شد اما نه خیلی دقیق !!!
    خانم پروانه ! گفته ی شما رو هم متوجه نشدم ، میشه دوباره توضیح بدین؟
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۹ ۱۱:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    (۱۳۸۸ خرداد ۱۹ ۱۱:۱۶ عصر)bigane نوشته شده توسط:  سلام ! چیزی که آقای سهرابلو گفتند رو انجام دادم ، مرتب شد اما نه خیلی دقیق !!!
    خانم پروانه ! گفته ی شما رو هم متوجه نشدم ، میشه دوباره توضیح بدین؟

    این روش من هم توی بعضی از حرفا مشکل داره
    و اما توضیح: دستور جستجویی که دارین، روی یه فیلد هست دیگه؟ مثلا فرض می کنیم اسم فیلد شما persian _name هست
    حالا، توی دستور جستجوی، به جای select persian_name می نویسید
    select convert(persian_name using binary) as persian_name
    بعد میرسیم به دستور شرط جستجو بر اساس فیلد مربوطه
    توی قسمت شرط هم میذارید ORDER BY binary persian_name
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۰ ۰۲:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal bigane
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS