/
  • مرتب سازی

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مرتب سازی
    نویسنده پیام
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    مرتب سازی
    سلام
    توی گزارشگیری می خوام گزارش رو بر حسب فامیل که فارسی هست مرتب کنم
    از order by `family` asc استفاده می کنم اما بر حسب الفبای فارسی مرتب نیست
    لطفا راهنمائی کنید
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۷ ۰۱:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مرتب سازی
    باید کالکیشن رو روی uft8_persian_ui بزاری
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۷ ۰۲:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مرتب سازی
    (۱۳۸۸ مرداد ۱۷ ۰۲:۲۱ عصر)admin نوشته شده توسط:  باید کالکیشن رو روی uft8_persian_ui بزاری

    سلام
    اینکار رو انجام داد اما هیچ تغییری نکرد
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۷ ۰۳:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مرتب سازی
    شاید فیلدت یه چیز دیگست؟ ماله فیلد رو این بزار. قبلش چی بوده؟
    چون قبلش باید توی دسته utf8 باشه بعد اطلاعات وارد بشه
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۷ ۰۳:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مرتب سازی
    وحید جان مطمئنی که utf8_persian_ui هست؟ توی آخرین نسخه MySQL که روی wampserver نصب شده، فقط utf8_persian_ci هست!
    ۱۳۸۸ مرداد ۲۲ ۱۰:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مرتب سازی
    (۱۳۸۸ مرداد ۲۲ ۱۰:۴۹ عصر).v0id نوشته شده توسط:  وحید جان مطمئنی که utf8_persian_ui هست؟ توی آخرین نسخه MySQL که روی wampserver نصب شده، فقط utf8_persian_ci هست!

    همون ci درسته (اشکال تایپی بود)Big Grin
    ۱۳۸۸ مرداد ۲۴ ۱۱:۲۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS