۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۵:۲۱ ب.ظ
این بار مقاله ندارم. بلد نیستم 
از کجا بفهمیم که فکوس در جاوااسکریپت از یک کنترل خارج شده؟

از کجا بفهمیم که فکوس در جاوااسکریپت از یک کنترل خارج شده؟
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
مدیریت فکوس در جاوا اسکریپت
|
۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۵:۲۱ ب.ظ
این بار مقاله ندارم. بلد نیستم
![]() از کجا بفهمیم که فکوس در جاوااسکریپت از یک کنترل خارج شده؟
۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۶:۳۳ ب.ظ
کلا در تمامی تگ ها یک سری رخداد دارند که برای این کار قالبا onblur , onchange مشترک هست.
اما اگر با جی کوئری کاربکنید . که پیشنهاد میکنم این کار بکنید. کافیه نگاه به این صفحه بندازید http://docs.jquery.com/Events
۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۶:۳۶ ب.ظ
ممنون از راهنمایی تون.
با جی کوئری کار نکردم. من onfocs رو دارم ولی focusless رو ندارم ![]() البته واقعا فراموش کردم قبلا چی کار می کردم ![]()
(۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۵:۲۱ ب.ظ)alimokhlesi نوشته: این بار مقاله ندارم. بلد نیستم انگار پستم با صالح یکی شده منم jquery رو پیشنهاد میدم اگه jquery بلد نیستید من یه تیکه کد ساده نوشتم تشکر شده توسط : zoghal
۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۶:۴۴ ب.ظ
کـــف میکنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
![]() واقعا عالی بود . ممنون ![]()
۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۶:۴۹ ب.ظ
اگه ممکنه یه کم کاملش کن
من میخوام تو باکس یوزرنیمم یه عبارتی نوشته بشه. مثلا : username بعد اگه کاربر تو باکس کلیک کرد اون نوشته پاک شه. ولی اگه چیز جدیدی تایپ نکرد برگرده به همون حالت اول. قبلا این کارو کردم الان یادم نیست . وقت سرچ هم ندارم ممنون
۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۶:۵۲ ب.ظ
ممنون
یه کم به کدت نگاه کردم فهمیدم onlur همون focusles منه کدش رو نوشتم : کد پیاچپی: <script language="javascript"> ![]() ![]() فراموش کاری هم بددردیه ![]()
۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۶:۵۷ ب.ظ
نمیدونم چرا با جاوااسکریپت اصلا حال نمیکنم
![]() ![]()
۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۸:۵۲ ب.ظ
یک جایی حالت رو گرفته. اما من برعکس شما هستم.
زمانی که جی کوئری رو داشتم کار میکردم. و لذت کار کردن باهاش رفت زیر دندونم. بعد یاد گیری جاوا رو نیاز دیدم رفتم سراغش |