• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدیریت فکوس در جاوا اسکریپت
#1
این بار مقاله ندارم. بلد نیستم Big Grin
از کجا بفهمیم که فکوس در جاوااسکریپت از یک کنترل خارج شده؟
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کلا در تمامی تگ ها یک سری رخداد دارند که برای این کار قالبا onblur , onchange مشترک هست.


اما اگر با جی کوئری کاربکنید . که پیشنهاد میکنم این کار بکنید. کافیه نگاه به این صفحه بندازید
http://docs.jquery.com/Events
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
ممنون از راهنمایی تون.
با جی کوئری کار نکردم.
من onfocs رو دارم ولی focusless رو ندارم Huh
البته واقعا فراموش کردم قبلا چی کار می کردم Sad
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۸۸ مهر ۱۴, ۰۵:۲۱ ب.ظ)alimokhlesi نوشته: این بار مقاله ندارم. بلد نیستم Big Grin
از کجا بفهمیم که فکوس در جاوااسکریپت از یک کنترل خارج شده؟

انگار پستم با صالح یکی شده
منم jquery رو پیشنهاد میدم


اگه jquery بلد نیستید من یه تیکه کد ساده نوشتم


فایل‌های پیوست
.zip   test.zip (اندازه 17.05 KB / تعداد دانلود: 2)
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal
#5
کـــف میکنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم Big Grin
واقعا عالی بود . ممنون Smile
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
اگه ممکنه یه کم کاملش کن
من میخوام تو باکس یوزرنیمم یه عبارتی نوشته بشه. مثلا : username
بعد اگه کاربر تو باکس کلیک کرد اون نوشته پاک شه. ولی اگه چیز جدیدی تایپ نکرد برگرده به همون حالت اول.
قبلا این کارو کردم الان یادم نیست . وقت سرچ هم ندارم
ممنون
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
ممنون
یه کم به کدت نگاه کردم فهمیدم onlur همون focusles منه
کدش رو نوشتم :
کد پی‌اچ‌پی:
<script language="javascript">
function 
OnFucusOnUserPass(Id)
{
    if(
Id==&& document.login.username.value == "username")
        
document.login.username.value "";
}
function 
OnBlurOnUserPass(Id)
{
    if(
Id==&& document.login.username.value == "")
        
document.login.username.value "username";

ممنون از همه ی دوستان Blush Smile
فراموش کاری هم بددردیه Sad
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
نمیدونم چرا با جاوااسکریپت اصلا حال نمیکنم DodgyDodgy
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
یک جایی حالت رو گرفته. اما من برعکس شما هستم.
زمانی که جی کوئری رو داشتم کار میکردم. و لذت کار کردن باهاش رفت زیر دندونم. بعد یاد گیری جاوا رو نیاز دیدم رفتم سراغش
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
به نظر من هم بهتره از يه كتابخونه جاوااسكريپت استفاده كرد.
برنامه نويس رو از خيلي دردسرها رها مي كنه و خيلي سريعتر مي تونه كارها رو بكنه و حتي مي تونه كارهايي روب كنه كه بدون اين كتابخونه ها شايد اصلا نتونه
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal Na3r


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان