/
  • محدود کردن کاربر به یک زبان در ورود اطلاعات

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی محدود کردن کاربر به یک زبان در ورود اطلاعات
    نویسنده پیام
    mb.jigol آفلاین
    mohammad
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ فروردين ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 4
    ( 2 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    محدود کردن کاربر به یک زبان در ورود اطلاعات
    سلام
    دوستان ، من می خوام وقتی کاربرا می خوان اطلاعات وارد می کنندتوی یک textbox کاربر فقط یک انگلیسی و یا فارسی وارد کنه و نتونه زبان رو تغییر بده
    به طور مثال نام کاربری رو حتما انگلیسی وارد کنه و وقتی روی textbox دیگه میره به طور اتوماتیک زبان تغییر کنه و فارسی بشه
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۱:۳۴ عصر، توسط mb.jigol.)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۱:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Hamid آفلاین
    حمید رضا رحیمی
    ****

    ارسال‌ها: 577
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۹
    اعتبار: 20
    تشکرها : 554
    ( 368 تشکر در 231 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: محدود کردن کاربر به یک زبان در ورود اطلاعات
    منم دنبال این بودم .
    اول اینکه زبان سیستم رو نمیتونی تغییر بدی به طبع
    باید با کد بگی که مثلا اگه a که اگه اشتباه نکنم حرف اسکیش 66 هست رو وارد کرد حرف "ش" با کد اسکی نمیدونم چند وارد بشه .

    من یه سری شرایط دیگه داشتم که طرف احتیاج داشت که شاید هم فارسی بنویسه و هم انگلیسی . به خاطر همین انجامش ندادم .
    ولی الگوریتمش همینیه که گفتم ( طبق تحقیقام )
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۱ آذر ۱۱ ۰۱:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : masoud1990 ali786
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: محدود کردن کاربر به یک زبان در ورود اطلاعات
    سلام.
    دوستان میشه راهنمایی کنین که چطوری میشه کاربر رو محدود کرد که توی چند تا فیلد خاص فقط بتونه به انگلیسی عباراتش رو وارد کنه؟
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۷ ۰۷:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: محدود کردن کاربر به یک زبان در ورود اطلاعات
    منم میخوام فقط بشه فارس تایپ کرد

    سابقاً سنجش یک کد داشت که منم از اون استفاده کرده بودم

    اما الان هم سنجش اونو برداشته، هم من کد رو گم کردم Wink

    یه کاراکترز مپ بود
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ آذر ۱۷ ۰۸:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: محدود کردن کاربر به یک زبان در ورود اطلاعات
    برای زبان انگلیسی که فکر میکنم با کد اسکی میشه شرط گذاشت براش به صورت جاوا اسکریپت.
    کد:
    <input id="name" type="text" onKeypress="if (event.keyCode < 65 || event.keyCode > 91) event.returnValue = false;"/>
    این کد برای حروف بزرگ کار میکنه.
    حروف کوچیک هم که توی رنج 97 تا 122 هستن. که باید شرط بالا رو تغییر بدیم که هر دو حالت رو شامل بشه.

    نمی دونم منطق شرط درسته یا نه .ظاهرا درسته و درست هم جواب میده.
    کد PHP:
    <input id="name1" type="text" onKeypress="if (event.keyCode < 65 || (event.keyCode > 91 && event.keyCode <97) || event.keyCode>122) event.returnValue = false;"/> 
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۱۷ ۰۹:۰۳ عصر، توسط webnevesht.)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۷ ۰۸:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhadfery آفلاین
    fery
    ****

    ارسال‌ها: 285
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۳۰
    اعتبار: 11
    تشکرها : 468
    ( 214 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: محدود کردن کاربر به یک زبان در ورود اطلاعات
    (۱۳۹۱ آذر ۱۷ ۰۷:۴۴ عصر)webnevesht نوشته شده توسط:  سلام.
    دوستان میشه راهنمایی کنین که چطوری میشه کاربر رو محدود کرد که توی چند تا فیلد خاص فقط بتونه به انگلیسی عباراتش رو وارد کنه؟
    ببینید می شه یا نه. خبرشو بدید:
    کد PHP:
    <script language="JavaScript">
    function 
    checkKeycode(e) {
      var 
    keycode=e.keyCodee.keyCode e.charCode
      
    if(isEnglishKeyCode(keycode)){
        
    //do something if u want
      
    }
      else{
        
    void(0);
      }
    }
    </script>
    <form>
    <input type="text" onkeydown="checkKeycode(event); this.select()" />
    </form> 
    راستی لینکش: http://stackoverflow.com/questions/92840...text-field


    این به کارتون می یاد؟
    http://www.thimbleopensource.com/tutoria...text-input
    __________________________________________________________________________
    خدایا، این دنیا را بیهوده نیافریدی.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۱۷ ۱۱:۱۱ عصر، توسط farhadfery.)
    ۱۳۹۱ آذر ۱۷ ۱۰:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS