/
  • محدوديت login

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی محدوديت login
    نویسنده پیام
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    محدوديت login
    سلام
    من مي خوام براي بخش login برنامه ام محدوديت ايجاد كنم يعني اگر كاربري تا سه بار نتونست وارد بشه نتونه تا 24 ساعت ديگه login كنه و پيغامي هم تحت اين عنوان كه تا 24 ساعت حق login نداره دريافت كنه
    كسي ميتونه كمكم كنه؟
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۵ ۰۹:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: محدوديت login
    IP کاربر که داره سعی می کنه رو ذخیره کن. از طریق اون می تونی بفهمی که کدوم کاربر هست که داره تلاش می کنه. در واقع اگر یه IP ‌بیشتر از ۳ بار خواست لاگین کنه و نتونست دیگه اجازه لایگن بهش نمیدین
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۵ ۱۱:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: محدوديت login
    ساده ترین راه استفاده از کوکی هست.
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۵ ۰۴:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: محدوديت login
    کوکی؟؟؟؟‌‌ کاری نداره کوکی رو پاک می کنه
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۵ ۰۶:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : k2-4u wolfeye
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: محدوديت login
    در راستای تکمیل حرف دوستان
    میتونی یه فیلد هم درنظر بگیری که اگه بیشتر از 3 بار سعی کرده بود و ناموفق بود اون رو 1 کنی
    موقع ورود کاربر هم این فیلد رو چک کنی
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۶ ۰۳:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: محدوديت login
    الف : یک سطر در دیتابیس . بگذار
    که . در بار اول مقدارش 0 باشه
    هر بار که کاربرخطا می کنه 1++ اضافه شه
    -------
    ب : یک برنامه بنویس که وقتی مقدار این سطر به 5 یا بالای 5 رسید
    همون سطر رو آبدیت که و مقدار تابع time() رو بریزه توش
    -------------
    ج : در بالای بند "ب" یک شرط بگذار که اگر مقدار داخل سطر . بیشتر از 1
    طول داشت پیام بده که دسترسی شما قفل شده
    --------
    د : در بالای همه بند ها یک شرط بگذار که اگر .
    مقدار تابع Time() به اندازه 24 ساعت بیشتر از مقدار داخل سطر بود
    سطر رو آبدیت که و مقدار 0 رو بگذاره توش


    تموم
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۷ ۰۵:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin wolfeye
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #7
    Shocked RE: محدوديت login
    مرسي خيلي خوب توضيح داديد
    مدام دنبال اين بودم كه با تعريف يك متغير اين كارو بكنم كه نميشد،اصلا به ديتابيس فكر نمي كردم
    نمي دونيد چه كمك بزرگي بهم كرديد
    واقعا ممنونم از شما و همه دوستاني كه لطف كردن و جواب سوالمو دادن و راهنماييم كردنHeart
    مرسيSmileWink
    كدشو مينويسم اگه مشكل داشتم ميپرسم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۱۷ ۰۷:۰۳ عصر، توسط wolfeye.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۷ ۰۶:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: محدوديت login
    عرض کردم

    نقل قول: ساده ترین راه استفاده از کوکی هست.
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۸ ۰۳:۰۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: محدوديت login
    نقل قول: IP کاربر که داره سعی می کنه رو ذخیره کن. از طریق اون می تونی بفهمی که کدوم کاربر هست که داره تلاش می کنه. در واقع اگر یه IP ‌بیشتر از ۳ بار خواست لاگین کنه و نتونست دیگه اجازه لایگن بهش نمیدین
    اگر مشکل کرک باشه . برای کرک کردن معمولا از Proxy List استفاده میشه

    نقل قول: ساده ترین راه استفاده از کوکی هست.
    خب به قول جناب وحید
    پاکش می کنه؟! یا خودش Cookie میفرسته ؟
    محمد میشه بگی چطوری میشه جلوی این کارو گرفت
    شاید چیزی در ذهنته که ما نمی دونیم Huh
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ بهمن ۱۸ ۰۱:۴۲ عصر، توسط k2-4u.)
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۸ ۰۱:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: محدوديت login
    پروکسی‌‌ لیست مگه چقدر IP می‌تونه‌ داشته باشه
    در ضمن روشی که شما گفتی خوبه. اما یه بدی داره اونم اینه که مثلا من با یه کاربری خصومت دارم میام با نام کاربریش هی رمز عبور اشتباه رو می زنم و نام کاربری بلاک‌‌ میشه و طرف تا ۲۴ ساعت نمی تونه وارد بشه
    ۱۳۸۸ بهمن ۱۸ ۰۵:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : nasserghiasi
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS