• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مجموع فروش روز گذشته
#1
سلام دوستان به یه مشکل نسبتاً ساده برخوردم ، یه جدول دارم توش فاکتورها رو نگهه می دارم هر فاکتور تاریخ + جمع کل فاکتور داره ، چطور می تونم مجموع جمع کل فاکتور دیروز رو بدست بیارم ؟ با حتی 1 ماه گذشته ؟

ممکنه راه حل این باشه که از امروز یه روز کم بکنی بعد چک بکنی count اونها را بگیرید اما تاریخ به صورت string هست 93/آذر/20 !
لطفاً راهنماییم کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
فرمت تاریخ دقیقا به همین صورتی هست که نوشتی ؟
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
(۱۳۹۳ آذر ۲۳, ۰۳:۲۰ ق.ظ)Alaa نوشته: فرمت تاریخ دقیقا به همین صورتی هست که نوشتی ؟

بله ۱۳۹۳ / آذر / ۱۹
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نوع ذخیره کردنت توی پایگاه داده یکم اذیت میکنه، یعنی من تا حالا اینجوری کار نکردم، حالت کلیش اینجوریه.
بعد هم راحت میشه با داشتن تایم استمپ مقایسه کرد.
حالا اگر راه نداره میتونی کد بنویسی دیگه، هر روزی که هست رو منهای یک کنی، اگه روز یکم بود، از ماه یکی کم کنی، ولی فک کنم کد نویسی بیخود پیچیده میشه.
فرمت نوشتن تاریخ رو عوض کنی راحت تر نتیجه میگیری.
البته یک نکته ای هم هست، من دقیقا نمیدونم تابع Pdate امکان تبدیل این نوع رشته به تایم استمپ رو داره یا نه. حالا دوستانی که میدونن میان راهنمایی میکنن ایشالا.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
تاریخ دیروز رو با همون فرمتی که تو رکوردهاتون ذخیره کردید بسازید و sum رکوردهایی که فیلد تاریخشون با اون برابر هستند رو بگیرید .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۳ آذر ۲۶, ۰۱:۲۷ ق.ظ)payam نوشته: تاریخ دیروز رو با همون فرمتی که تو رکوردهاتون ذخیره کردید بسازید و sum رکوردهایی که فیلد تاریخشون با اون برابر هستند رو بگیرید .

دوست عزیز این مورد برای مثلا اول هر ماه نیاز به یه سری پردازشهای دیگه ای هم داره اول هر سال که جای خود رو داره

این روش کلا مشکلات زیادی رو ایجاد میکنه


بهترین کار اینه که شما تاریخ رو به صورت تایم استمپ (همون جوری که دوستمون گفتن ) تغییرش بدی
اینجوری به یا عدد 10 رقمی هر تاریخی رو که بخوای با هر فرمتی رو میتونی بسازی و ازش استفاده کنی خیلی هم ساده و راحت هستش

در کل برای به دست آوردن رکوردهای دیروز و چند روز گذشته خیلی راحت میشه از اینها استفاده کرد
ولی
برای ماه گذشته جواب نمیده (به خاطر نیاز شمسی ما هستش )
برای این منظور تاریخ رو توی یک رکورد به صورت 1393/10/1 دخیره کن یا اگه برات مقدور هستش به صورت جداگانه توی سه فیلد ذخیره کن

اینجوری خیلی راحت و بدون دردسر میتونی هر تاریخی رو که خواستی هر ماهی رو که خواستی استخراج بکنی
  پاسخ
تشکر شده توسط : payam
#7
تاریخ ها رو خیلی راحت با تابع strtotime می تونن بسازن و با یکی از کلاس های تاریخ شمسی به فرمت مد نظرشون برسن .

اما پیشنهاد بنده هم اینه که به یکی از روش هایی که دوستان تو پست قبلی گفتن توجه کنی .
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان