• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مجاز کردن از طریق ip
#1
سلام خدمت بزرگان می خواستم ببینم چه طوری میشه از طریق ip کاربر رو محدود کنم و من با آزمایش کردن آی پی خودم فهمیدم که آی پیم ثابت نیست به عنوان مثال
کد:
192.86.125.63
بود ولی بعد از دیسکانکت کردن اینترنت و دوباره وصل شدن و دوباره چک کردن تغییر کرد به عنوان مثال

کد:
192.86.98.33
شد ip بالا و من مفیدم که 2 رقم اول ثابت یعنی

کد:
192.86.X,X

حالا من نمی دونم چه طوری این کاربر رو مهار کنم اگه بخوام رنج رو ببندم یقیه کاربرا اذیت میشن به عنوان مثال

کد:
192.86.1.1
تا
کد:
192.86.299.299

اگه بخوام ببندم بقیه کاربرا نمی تونم توی نظر سنجی شرکت کنند

اگه میشه لطفاً کمک کنید من گیج شدم !!1 SadSad
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
آی پی ثابت نیست و عوض میشه و معیار خوبی نبست.
اگه می خوای نظر سنجیت درست کار کنه و کسی اذیت نکنه یا سخت تر بتونه اذیت کنه که آخرش بگه بیخیال،
یا باید نظر سنجی رو برای کاربرای عضو بزاری، یا این که ایمیل بگیری بعد از نظر سنجی یه ایمیل تایید رای بفرستی بعد از اون رای رو تایید کنی .
اینا به ذهن من میرسه، حالا ببینیم دوستان دیگه چی میگن .
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : game100
#3
سلام
هر کاربری که در نظر سنجی شرکت میکنه براش یه کوکی بساز دفعه بعد که خواست شرکت کنه بهش اجازه نده. این روش از آی پی بهتره
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa
#4
کوکی منظورتون همون سشنه اگه نیست لطفاً ساخت کوکی رو توضیح بدید ممنونم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
PHP: $_COOKIE - Manual
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : game100 molana
#6
کوکی و سشن ربطی به هم ندارن.
مثلا وقتی تو یک سایت لاگین می کنی و دفعه ی بعد اون تو رو می شناسه از کوکی استفاده می کنه تا کاربر رو دوباره بشناسه و روی سیستم شما یک کوکی با مقدار مشخص ایجاد می کنه
اطلاعات بیشتز رو هم می تونی سرچ کنی تا پیدا کنی
همونطور که دویتان گفتند استفاده از ای پی راه خوبی نیست اما برای محدود کردن ای پی از htaccess استفاده کن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
و کوکی که به راحتی توسط کاربر پاک میشه.
  پاسخ
تشکر شده توسط : game100 barnamenevis
#8
مدیر عزیز پس شما میگی من چی کار کنم یه سیستم که نوشتم مخصوص نظر سنجی یعنی مدیریت می تونه چندین نظر نسجی درست کنه و من در زمان ساخت نظز سنجی تیک برای انتخاب برای هر کاربر گذاشتم حالا نمی دونم این محرومیت رو چه طوری درست کنم ؟؟UndecidedUndecidedUndecided
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
من بخ نظرم میاد باید یک چیز یونیک کامپیوتر وارد سایت شده رو ذخیره کرد حالا تنها چیزی که من فکر میکنم یونیک باشه mac address هست که خودت گفتی تابعی نیست که بشه پیداش کرد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
من نمی دونم شما دقیقا مشکلت چیه اما در سخت ترین حالت میشه,از دیتابیس استفاده کرد...
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان