/
  • متغیر 64 بیتی در php

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی متغیر 64 بیتی در php
    نویسنده پیام
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    متغیر 64 بیتی در php
    دوستان آیا امکان تعریف متغیر 64 بیتی در php هست؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۲۵ ۰۸:۴۶ عصر، توسط mohammad.mm540.)
    ۱۳۹۴ دي ۲۵ ۰۸:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,781
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: متغیر 64 بیتی در php
    فکر کنم این امکان بصورت پیشفرض در PHP 64bit تعبیه شده، بشرطی که سیستمت هم 64 بیتی باشه
    یعنی بصورت پیشفرض قادری متغیر های 64 بیتی تعریف کنی... مثلاً یه عدد 20 رقمی!
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۲۵ ۱۰:۵۶ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۴ دي ۲۵ ۱۰:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: متغیر 64 بیتی در php
    (۱۳۹۴ دي ۲۵ ۱۰:۵۴ عصر)Y.P.Y نوشته شده توسط:  فکر کنم این امکان بصورت پیشفرض در PHP 64bit تعبیه شده، بشرطی که سیستمت هم 64 بیتی باشه
    یعنی بصورت پیشفرض قادری متغیر های 64 بیتی تعریف کنی... مثلاً یه عدد 20 رقمی!

    من مشکلم تاریخه متاسفانه بیشتر از سال 2037 قابل محاسبه به یونیکس نیست ولی جایی خوندم که در متغیرهای 64 بیتی هیچ محدودیتی برای زمان نیست چند تایپیک هم زدم ولی جوابی نگرفتم آیا به نظر شما راه دیگری برای از بین بردن این محدودیت است خیلی لازمه؟؟؟؟؟؟؟!!!!Sad
    ۱۳۹۴ دي ۲۶ ۰۷:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,781
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: متغیر 64 بیتی در php
    آها. اون مشکل ماله PHP نیست، مال سیستم هستش. که رقمش میشه حداکثر ظرفیت عددی سیستمهای 32 بیتی
    [تصویر:  Year_2038_problem.gif]

    یا باید سیستم/سرورت رو x64 ایش کنی. یا از BCmath ext استفاده کنی
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۲۶ ۱۱:۳۱ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۴ دي ۲۶ ۰۱:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: متغیر 64 بیتی در php
    (۱۳۹۴ دي ۲۶ ۰۱:۱۵ عصر)Y.P.Y نوشته شده توسط:  آها. اون مشکل ماله PHP نیست، مال سیستم هستش. که رقمش میشه حداکثر ظرفیت عددی سیستمهای 32 بیتی
    [تصویر:  Year_2038_problem.gif]

    یا باید سیستم/سرورت رو x64 ایش کنی. یا از BCmath ext استفاده کنی

    سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون ظاهرا شما تنها کسی هستید که جواب دادید اون قسمت اول عرایضتونو کامل بگید؟BCmath ext چیه آیا در xampp میشه از اون استفاده کرد؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۲۶ ۱۱:۳۲ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۴ دي ۲۶ ۰۴:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,781
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: متغیر 64 بیتی در php
    http://php.net/manual/en/book.bc.php
    اگر از ویندوز استفاده می کنی این ext بصورت built-in (از درون تعبیه شده) نصب و فعاله... داخل php.ini ت می تونی بگردی دنبالش.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۴ دي ۲۶ ۱۱:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mohammad.mm540
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: متغیر 64 بیتی در php
    (۱۳۹۴ دي ۲۶ ۱۱:۲۹ عصر)Y.P.Y نوشته شده توسط:  http://php.net/manual/en/book.bc.php
    اگر از ویندوز استفاده می کنی این ext بصورت built-in (از درون تعبیه شده) نصب و فعاله... داخل php.ini ت می تونی بگردی دنبالش.

    خب من با این تابع چکار کنم مشکل من اینجاست شما این مثال را در نظر بگیرید من میام ميگم:
    کد PHP:
    $year time() + (60  12 30 2460 60);
    echo 
    date(Y,$year); 
    من اومدم تایم الان را با ثانیه های تقریبا 60 سال دیگه جمع کردم زمانی که اونو میگزارم داخل تابع date() تا سال را بدست بیارم مثلا سال میشه 1910 در حالی که باید بشه حدود 2076 SadSad چرا اینطور میشه و چکار کنم تا رفع شه یه مثال کوچولو لطفا بگید ممنونم؟؟؟!!!؟؟؟'!!؟؟؟!!
    ۱۳۹۴ دي ۲۶ ۱۱:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: متغیر 64 بیتی در php
    اساتید محترم کسی کمکم نمیکنه واقعا گیج شدم نميدونم چکار کنم لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید؟؟؟!!!HuhHuh
    ۱۳۹۴ دي ۲۷ ۰۷:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: متغیر 64 بیتی در php
    php64 بیت نصب کنی نباید مشکلی داشته باشی. php7 هم داشته باشی نباید مشکلی باشه
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۴ دي ۲۷ ۱۰:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: متغیر 64 بیتی در php
    (۱۳۹۴ دي ۲۷ ۱۰:۴۴ عصر)admin نوشته شده توسط:  php64 بیت نصب کنی نباید مشکلی داشته باشی. php7 هم داشته باشی نباید مشکلی باشه

    سلام
    جناب سهرابلو یعنی php 7 32 bit هم نصب کنم مشکل حله؟؟ ضمنا در تغییر php5 به 7 چقدر از کدهای php باید تغییر کنن؟؟چون قبلا سعی کردم نصب کنم ولی با کلی ارور مواجه شدم!!
    ضمنا کدام نسخه ی xampp از php 7 استفاده میکند.؟؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۲۸ ۰۷:۲۵ صبح، توسط mohammad.mm540.)
    ۱۳۹۴ دي ۲۸ ۰۷:۲۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS