/
  • متغیر ها چیست؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی متغیر ها چیست؟
    نویسنده پیام
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2240 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #1
    متغیر ها چیست؟
    متغیر ها (به انگلیسی: Variables) نگه دارنده اطلاعات بطور موقت هستند آنها می توانند حروف، اعداد یا داده های مرکب باشند. PHP هشت نوع متغیر دارد، بولین (به انگلیسی: Boolean) که مقدار TRUE یا FALSE می پذیرد، Integer، Floating point (Decimals)، رشته ها (به انگلیسی: Strings) که همان کاراکتر ها هستند، چند ارزشی ها: آرایه (به انگلیسی: arrays) و object ها هستند; بعلاوه resource ها که هنگام فعل و انفعال داخلی با پایگاه داده داشتن می توان مشاهده کرد و NULL که یک سبک ویژه هست که هیچ مقداری ندارد.
    متغیر های صحیح
    1- نام متغیر که معین کننده نیز شناخته میشه باید با یک dollar sign یا همان "$" شروع شود. درست مثل $name
    2- نام متغیر ها می تواند ترکیبی از رشته ها باشد. اعداد، حروف و خط زیر (به انگلیسی: Underscore). مثل $my_number1
    3- اولین کاراکتر بعد از علامت "$" باید حتما حرف یا خط زیر باشد. یعنی به هیچ وجه نمی تواند عدد باشد. درست مثل $you و غلط مثل $1me
    4- نام متغیر ها در PHP حساس هستند (به انگلیسی: case-sensitive). این یک قانونی بسیار مهم در PHP هست. یعنی $name با $Name از زمین تا آسمان فرق دارد و یکی نخواهند بود!

    تمام این هایی که گفتم یک مقدمه ای بود برای اینکه دو نکته بسیار مهم را بگویم و بعدش دلیل اصلی نوشتن این مقاله رو بگم که خودم تابحال نه به مشکل باهاش برخورده بودم و نه در موردش میدونستم! خیلی جالبه ها! Big Grin

    1- متغیر ها می تونند با استفاده از "=" مقداری را انتقال بدهند (البته این را همه می دونیم! بعدی نه بعدیش رو بچسب)
    2- متغیر ها می تونند بدون " " " و " ‘ " چاپ شوند. این کد را امتحان کنید. print $some_var (این را هم همه میدونیم اما بعدیش رو دقت کن که اون مد نظرمه)
    3- متغیر ها اصلا نمی تونند داخل “ ‘ “ چاپ شوند. درست برعکس " " " که می تونند چاپ بشند! کد زیر رو خودتون یک امتحانی کنید ببینید کار می کنه یا نه. البته من هنوز نتونستم دلیل قانع کننده ای برای این فرق بین " " " و " ‘ " پیدا کنم. امیدوارم اساتید یاری بدند مرا/مارا.
    کد PHP:
    <?php
    $name 
    “to you”;
    echo (
    ‘Hello $name’); //It won’t work
    ?>

    پی نوشت 1: قبل از اینکه این مقاله کوچیک رو بنویسم به خودم گفتم شاید بچه های انجمن بهم بخندن اما بعد دیدم نه! بگذار این نکات ریز رو هم همه بدونند شاید یکی مثل من حتی با چند سال سابقه کار با PHP هنوز این رو ندونسته باشه! بهرحال ببخشید که برای شما جذابیت خاصی نداشت.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۱۴ ۰۸:۳۴ عصر، توسط cyletech.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۴ ۰۸:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : k2-4u parvane molana Y.P.Y
    mdgh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: متغیر ها چیست؟
    بین دو تا ' هرچی بنویسیم عین همون رو در نظر میگیره یعنی به نظرم کل عبارت بین دو تا ' یک رشته میشه و به مرورگر ارسال میشه و مفسر php این بخش از کد را تفسیر نمیکند.
    پس در این صورت $name بخشی از رشته است و متغیر به حساب نمیاد.
    حتی اگه بین دو ' در مثال فوق تابعی را فراخوانی کنید، نام تابع را بخشی از رشته درنظر میگیرد و آن را تابع به حساب نمی آورد تا آن را فراخوانی کند.
    اما اگر بین دو تا ' از کدهای html استفاده کنیم باز هم کلا یک رشته درنظر گرفته میشه ولی وقتی رشته به مرورگر ارسال شد دیگه این بخش از کار به php و مفسر اون مربوط نمیشه و مرورگر کدهای html و کدهای دیگری که مربوط به خودش هست (مثل javascript) رو تشخیص داده و طبق اونها عمل میکند.
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۳:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS