/
  • متغیر سراسری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 1
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی متغیر سراسری
    نویسنده پیام
    undefined آنلاین
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #1
    متغیر سراسری
    سلام،
    1- توی توابع می خوام متغیری سراسری تعریف کنم تا توی تمام توابع قابل دسترس باشه، از چه راهی میتونم این کار رو انجام بدم؟

    2- کدی رو میخوام که کاربر رو به صورت خودکار به صفحه ی جدیدی انتقال بده (توی همون صفحه یا self_).
    ممنون Heart
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۰۸:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: متغیر سراسری
    صالح نخوابیده زیاد حالش خوب نیست Big Grin
    توی جاوااسکریپت اگر با var متغیری‌ رو تعریف کنی و بیرون از تابع هم باشه متغیر سراسری هست.
    واسه اینکه مسیر فعلی رو تغییر بدی می تونی window.location رو برابر مسیری که می خوای بزاری
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۱۰:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined آنلاین
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: متغیر سراسری
    سلام،
    منم زیاد حالم خوب نیست چون واقعا چند روزی میشه که نتونستم درست بخوابم!
    به هر حال هر کاری میکنم به نتیجه نمیرسم، شبه کدی رو براتون میزارم لطفا یه نگاهی بهش بندازید چون برای من که جواب نداد!
    کد:
    <script language="javascript">
    var flag=0;
    function ads(id){
    if (id==1){
      document.write ('ads is true!');
    }else{
      flag=1;
    }
    }

    if (flag==1){
    alert ('>> ads is false <<');
    }
    </script>
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۱۲:۰۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: متغیر سراسری
    برای دسترسی به مقدار flag از window.flag استفاده کن.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۹:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS