/
  • مبلغ ارسالی به درگاه پرداخت

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مبلغ ارسالی به درگاه پرداخت
    نویسنده پیام
    ashkanj آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 56
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 7 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #1
    مبلغ ارسالی به درگاه پرداخت
    سلام
    برای فروشگاه اینترنتی قیمتی که برای پرداخت آنلاین میخوام به صفحه بانک بفرستم رو داخل یک input hidden قرار بدم یا نه ؟ که بتونم مقدار پرداختی رو از اون input hidden بگیرم و به بانک بفرستم ؟اگر نه لطفاً یک روشی رو بگید .

    چون وقتی مبلغ رو تو input hidden میزارم کاربر میتونه اون مبلغ رو تغییر بده و این حرکت جالبی نیست . البته میشه بعد از پرداخت سفارش رو verify کرد اما به نظرم حرکت چیپی میتونه باشه که مبلغ تو input hidden باشه

    مرسی
    ۱۳۹۶ خرداد ۲۳ ۰۸:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 317
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 11
    تشکرها : 245
    ( 188 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مبلغ ارسالی به درگاه پرداخت
    سلام
    بستگی به درگاهی کیه میخواهید استفاده کنید داره که چطور قیمت رو بهش پاس بدید اما شما باید مبلغ رو مثلا در بانک ملت به صورت post ارسال کنید و متوجه نشدم چرا مقدار رو توی یه input hidden باید ذخیره کنید؟
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۶ خرداد ۲۳ ۰۹:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS