/
  • لینک فعال سازی

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لینک فعال سازی
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    لینک فعال سازی
    سلام
    میشه بگین چه لزومی داره وقتی کاربر ثبت نام کرد باید براش یه لینک فعال سازی به ایمیلش فرستاد.
    و چرا نمیشه وقتی کاربر ثبت نامش تموم شد هدایتش کنیم به صفحه لاگین تا سریع وارد حسابش بشه؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۵ ۰۶:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لینک فعال سازی
    فلسفه ی وجودی لینک فعال سازی برای اینه که طرف ایمیلش رو الکی نزده باشه و از طریق اون ایمیلی که وارد کرده بشه بهش دسترسی داشت و براش پیام فرستاد .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۵ ۰۶:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لینک فعال سازی
    فقط ؟
    ارزش دیگه ای نداره
    اگه می شه بگین چه جوری لینک فعال سازی(یک بار مصرف) میشه ساخت؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۵ ۰۶:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لینک فعال سازی
    من به این شکل عمل می کنم :
    توی تیبل اطلاعات کاربری یک فیلد می گیرم با نام مثلن active که وقتی طرف عضو می شه تایپ استمپ همون لحظه رو هش می کنم می ریزم توی این فیلد .
    یک لینک ساخته می شه که یه کوئری استرینگ داره مثلن : x.php?actCode=xxxxx .
    بعد می گم اگه این لینک اجرا شد بیا برو کاربری که این مقدار هش رو داره فیلد اکتیوش رو به 1 تغییر بده .
    کاربر های اکتیو شده کسایی هستن که فیلد اکتیویشن شون 1 باشه .
    همین .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۵ ۰۶:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: لینک فعال سازی
    خب وقتی که روی لینک کلیک کرد اون رکورد رو حذف می کنی
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۵ ۰۶:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: لینک فعال سازی
    رکورد چرا حذف بشه ؟ همون فیلد رو تغییر می دم من !
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۵ ۰۶:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: لینک فعال سازی
    خب‌ حالا ‌بر‌ حسب نیاز حذف می کنیم یا ویرایش
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۶ ۱۲:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS