/
  • لیست کردن فایل های یک دایرکتوری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لیست کردن فایل های یک دایرکتوری
    نویسنده پیام
    AHMADBADPEY آفلاین
    احمد بادپی
    ***

    ارسال‌ها: 118
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 35
    ( 43 تشکر در 19 ارسال )
    ارسال: #1
    لیست کردن فایل های یک دایرکتوری
    من برای لیست کردن فایل های موجود در یک دایرکتوری خاص از کد زیر استفاده می کنم . فقط مشکلش اینه که برای نمایش حجم فایل به تابع filesize اشکال میگیره و خطای زیر رو می ده :
    کد:
    <?php
    // define a function for open & listing files of a directory
    $dir="../userfiles/";
    function listing($dir){
    $open_file=opendir($dir);
    ?>
    <form method="post">
      <table width="95%" border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" align="center" dir="rtl">
      <tr bgcolor="#003333">
        <td style="color:#FFFFFF;font-weight:bold" >نام فایل</td>
        <td style="color:#FFFFFF;font-weight:bold" >حجم فایل</td>
        <td style="color:#FFFFFF;font-weight:bold" width="2%"><input type="checkbox" name="all_select" ></td>
      </tr>
          <?php
            $num=0;
            while ($file=readdir($open_file)){
              if ($num%2){$color="#ECF9FF";}else{$color="#D7FFE2";}
               if ($file!='.' && $file!='..'){
          ?>
           <tr bgcolor="<?php print("$color"); ?>">
              <td style="color:#000000"><?php print("$file"); ?></td>
              <td style="color:#FFFFFF"><?php  print("".filesize($file).""); ?></td>
              <td style="color:#333333" width="2%"><input type="checkbox" name="files[]" value="<?php echo($file) ?>"></td>
           </tr>
           <?php
               }//if ($file!='.' && $file!='..')
             $num++;
            }//while ($file=readdir($open_file))
           ?>
      </table>
    </form>
      <?php
    }//function list($dir)

    listing($dir);
    ?>

    واین هم خطا:
    کد:
    Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for delphi_main.jpg in C:\wamp\www\itcom\admin\upload_center.php
    __________________________________________________________________________
    1stwebdesigner.ir

    learningjquery.ir
    ۱۳۸۸ فروردين ۳۰ ۰۹:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لیست کردن فایل های یک دایرکتوری
    فکر میکنم فایل delphi_main.jpg پرمیشن جهت دسترسی تابع filesize نداره، من هم قبلا به این مشکل برخورده بودم
    ۱۳۸۸ فروردين ۳۱ ۰۶:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AHMADBADPEY آفلاین
    احمد بادپی
    ***

    ارسال‌ها: 118
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 35
    ( 43 تشکر در 19 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لیست کردن فایل های یک دایرکتوری
    تمام فایل های این دایرکتوری شامل این خطا می شن . راه حل چیه ؟؟؟؟
    __________________________________________________________________________
    1stwebdesigner.ir

    learningjquery.ir
    ۱۳۸۸ فروردين ۳۱ ۰۹:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لیست کردن فایل های یک دایرکتوری
    همه فایلها قابلیت نوشتن رو دارن؟
    ۱۳۸۸ فروردين ۳۱ ۱۰:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS