/
  • لیست کردن حروف الفبا به صورت داینامیک

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لیست کردن حروف الفبا به صورت داینامیک
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    لیست کردن حروف الفبا به صورت داینامیک
    سلام

    میخواستم ببینم میشه لیست حروف الفبا رو به صورت داینامیک ایجاد کرد

    منظورم رو واضح تر میگم

    حروف الفبا لیست بشن و همشون یه لینک خاص داشته باشن که آخر لینشکون خود حرف باشه

    مثل :
    کد PHP:
    search.php?name=الف 


    به نظر خودم حروف الفبا رو تو یه آرایه بزاریم و اون آرایه رو با foreach باز کنیم

    آیا امکان داره؟

    و آیا راه حل بهتری هم وجود داره براش؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ دي ۲۹ ۱۱:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لیست کردن حروف الفبا به صورت داینامیک
    اگر امکان داره توضیحات بیشتری بدید
    ۱۳۸۸ دي ۲۹ ۱۲:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : k2-4u
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لیست کردن حروف الفبا به صورت داینامیک
    توضیحات بیشتر...

    من گفتم امکانش هست به جای اینکه به صورت دستی حروف الفبا رو بنویسیم و لینک گذاری تک تک کنیم

    یه تابع مثلاً براش بنوبسیم که هر جا خواستیم ازش استفاده کنیم

    من خودم اون راه حل بالایی رو دادم

    میخوام ببینم اون راه حل درسته ؟

    و راه حل بهتری هم براش هست؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ دي ۲۹ ۰۶:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لیست کردن حروف الفبا به صورت داینامیک
    کسی نیست جواب بده؟ ....
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ بهمن ۱ ۰۵:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: لیست کردن حروف الفبا به صورت داینامیک
    راه ‌حل‌ درسته .
    استفاده از یه تابع. دیگه باید تابع رو بر اساس نیاز خودت تغییر بدی
    ۱۳۸۸ بهمن ۱ ۱۰:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS