/
  • لیست حروف الفبا

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لیست حروف الفبا
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    لیست حروف الفبا
    با سلام

    من میخواستم یک لیستی که از حروف الفبا رو لیست بشه که روی هر کدوم کلیک کنیم هر کدوم از حروف تمام پست هایی که با اون شروع میشه رو نمایش داده بشه

    مثل سایت های کرک که دیدین

    میشه راهنماییم کنید

    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آبان ۸ ۰۱:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لیست حروف الفبا
    خب خیلی سادست از like تو selectت استفاده کن!
    کد PHP:
    <?PHP

    $c 
    $_GET['c'];
    $query "SELECT * FROM myTable where column LIKE '$c%'";
    ?>
    لینک : http://www.w3schools.com/sql/sql_like.asp
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۸ ۰۵:۲۶ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ آبان ۸ ۰۵:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shikabzar.ir
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لیست حروف الفبا
    این قسمتش درست و ممنون از راهنماییت امین جان

    حالا می خواستم اینو بگم که حروف الفبا چطور لیست بشن مثل این هست از a-z رو لیست میکنه از الف-ی رو لیست کنه
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آبان ۹ ۰۲:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لیست حروف الفبا
    کد PHP:
    <?PHP

    $arrC 
    = array('الف''ب''پ''ت''ث');
    foreach(
    $arrC as $c){
        echo 
    '<a href="?c='.$c.'">'.$c.'</a> | ';
    }
    ?>
    من همچین چیزی به ذهنم رسید!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۹ ۱۰:۵۵ صبح، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ آبان ۹ ۱۰:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ahora shikabzar.ir
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: لیست حروف الفبا
    ممنون عالی بود
    دستت درد نکنه

    آیا راه حل های بهتری هم هست؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آبان ۹ ۰۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: لیست حروف الفبا
    حروف الفبای فارسی رو هم کد اولی درست نمایش میده. اما باید کلکیشن رو روی utf8_persian_ci بزارید
    ۱۳۸۸ آبان ۱۰ ۰۱:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: لیست حروف الفبا
    این یعنی چی؟
    کلکیشن

    از کجا رو utf8_persian_ci تنظیمش کنم؟
    منظورتون دیتابیسه؟

    ببخشید یه چیز دیگه!!!
    من میدونم کد بالا اجرا میشه فقط میخواستم بدونم راه حل پیشرفته تری براش هست یا نه؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۱۰ ۰۳:۴۲ عصر، توسط ahora.)
    ۱۳۸۸ آبان ۱۰ ۰۳:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: لیست حروف الفبا
    بله منظورم دیتابیس بود
    ببخشید من با sort کردن اشتباه گرفتم.
    این روش روش مناسبی هست فقط یادتون نره که این فیلد رو حتما
    index کنین
    ۱۳۸۸ آبان ۱۰ ۰۳:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 386
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: لیست حروف الفبا
    ببخشید یعنی چی این فیلد رو ایندکس کنم؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آبان ۱۰ ۰۶:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: لیست حروف الفبا
    http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/m...dexes.html
    ۱۳۸۸ آبان ۱۰ ۰۹:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS