• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
#1
چطور میشود که فایل خارجی جاوا اسکریپت رو در فایل سمت سرور آژاکس لود کرد ؟

من کد هایی در فایل سمت سرور گذاشتم که در حالت نرمال اجرا میشوند ولی در حالی آژاکسی یعنی وقتی در سمت سرور هستند کار نمیکنه

و برای اجرا کردن این کدها چند فایل وجود داره که من در هر کجا گذاشتم این کدها کار نمیکنن

در بخش Div گذاشتم در بهش header گذاشتم در فایل سمت سرور گذاشتم و در فایل سمت کلاین در هجا این فایل های خارجی رو گذاشتم کار نمیکنن آیا راهی داره که بشه این فایل های خارجی به رسمت شمارده بشن و کارکنن؟
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
من که دقیق نفهمیدم چی شد
ولی کدت رو بزار
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
خب نمیدونم کجاش برای شما گنگ بوده واضح گفتم

ببینید این کد در سمت سرور اجرا میشه

کد پی‌اچ‌پی:
<a href="bank.php?id='.$row['id'].'" title='.$row['name'].'  rel="gb_page_center[370, 150]" >' . $row['id'] . '</a

این کد کاری میکنه که اطلاعات این لینک به صورت آژاکسی در یک پنجرا لود بشه و نره به صفحه دیگه

حالا برای این که کد اجرا بشه این چند تا فایل شناسایی بشن و وجود داشته باشن

کد پی‌اچ‌پی:
<script type="text/javascript">
        var 
GB_ROOT_DIR "مسیر روت اصلی فایل ها/";
    </
script>

    <
script type="text/javascript" src="/greybox/AJS.js"></script>
    <
script type="text/javascript" src="/greybox/AJS_fx.js"></script>
    <
script type="text/javascript" src="/greybox/gb_scripts.js"></script>
<
link href="/greybox/gb_styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all" /> 

حالا این چند خط بالا دستورش طوریه که گفته شده در هیدر باید قرار داده شده باشه
حالا من برای اینکه این کد رو اجرا کنم چه کنم؟
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
این رو باید بزاری تو تگ <head></head>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
دست شما درد نكنه

ولي اين رو هم كه خودم ميدونستم اگه اولي پست رو بخوني ميبيني گفتم اين راه حل رو هم امتحان كردم كار نميكنه ....
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
خوب زبانند داری همین رو میگی حالا میگی نمیشه. یک دلیل داره. با فایر فاکس و افزونه فایرباگ تست کن یا لینک بده ما تست کنیم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
اين افزونه چيكار ميكنه كه گفتيد؟
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843
نصبش کن!!!
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal
#9
این هم نصب کردم و فرقی نکرد همونه که بود
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
نقل قول:این هم نصب کردم و فرقی نکرد همونه که بود
قرار هم نیست فرقی کنه!
این افزونه جهت دیباگ و مونیتورینگ جاوااسکریپت هست.
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان