/
  • لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    چطور میشود که فایل خارجی جاوا اسکریپت رو در فایل سمت سرور آژاکس لود کرد ؟

    من کد هایی در فایل سمت سرور گذاشتم که در حالت نرمال اجرا میشوند ولی در حالی آژاکسی یعنی وقتی در سمت سرور هستند کار نمیکنه

    و برای اجرا کردن این کدها چند فایل وجود داره که من در هر کجا گذاشتم این کدها کار نمیکنن

    در بخش Div گذاشتم در بهش header گذاشتم در فایل سمت سرور گذاشتم و در فایل سمت کلاین در هجا این فایل های خارجی رو گذاشتم کار نمیکنن آیا راهی داره که بشه این فایل های خارجی به رسمت شمارده بشن و کارکنن؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۲۸ ۰۷:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    من که دقیق نفهمیدم چی شد
    ولی کدت رو بزار
    ۱۳۸۸ آذر ۲۸ ۰۸:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    خب نمیدونم کجاش برای شما گنگ بوده واضح گفتم

    ببینید این کد در سمت سرور اجرا میشه

    کد PHP:
    <a href="bank.php?id='.$row['id'].'" title='.$row['name'].'  rel="gb_page_center[370, 150]" >' . $row['id'] . '</a

    این کد کاری میکنه که اطلاعات این لینک به صورت آژاکسی در یک پنجرا لود بشه و نره به صفحه دیگه

    حالا برای این که کد اجرا بشه این چند تا فایل شناسایی بشن و وجود داشته باشن

    کد PHP:
    <script type="text/javascript">
            var 
    GB_ROOT_DIR "مسیر روت اصلی فایل ها/";
        
    </script>

        <script type="text/javascript" src="/greybox/AJS.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="/greybox/AJS_fx.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="/greybox/gb_scripts.js"></script>
    <link href="/greybox/gb_styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all" /> 

    حالا این چند خط بالا دستورش طوریه که گفته شده در هیدر باید قرار داده شده باشه
    حالا من برای اینکه این کد رو اجرا کنم چه کنم؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۱۱:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    این رو باید بزاری تو تگ <head></head>
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    دست شما درد نكنه

    ولي اين رو هم كه خودم ميدونستم اگه اولي پست رو بخوني ميبيني گفتم اين راه حل رو هم امتحان كردم كار نميكنه ....
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۶:۵۵ عصر، توسط ahora.)
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۶:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    خوب زبانند داری همین رو میگی حالا میگی نمیشه. یک دلیل داره. با فایر فاکس و افزونه فایرباگ تست کن یا لینک بده ما تست کنیم.
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۷:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    اين افزونه چيكار ميكنه كه گفتيد؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۷:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1843
    نصبش کن!!!
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۹:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    این هم نصب کردم و فرقی نکرد همونه که بود
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۳۰ ۰۱:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: لود فایل های خارجی جاوا اسکریپت در آژاکس
    نقل قول: این هم نصب کردم و فرقی نکرد همونه که بود
    قرار هم نیست فرقی کنه!
    این افزونه جهت دیباگ و مونیتورینگ جاوااسکریپت هست.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ آذر ۳۰ ۰۱:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS