/
  • لود شدن فایل در php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لود شدن فایل در php
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    لود شدن فایل در php
    با سلام

    من میخواستم یک فایل خارجی رو لود کنم ولی میخواساتم این کار انجام بشه که قبل از اجرای صفحه و اتفاقات در صفحه این فایل لود شود و پس از لود شدن صفحه صفحه مورد نظر نمایش داده شود به نظر شما باید چی کار کنم؟

    از آژاکس استفاده کنم ؟ اگر بله چطور؟ اگر نه راه حل؟

    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۰۴:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لود شدن فایل در php
    نمی دونم شاید
    include کارشما رو راه بندازه
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۰۹:۰۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لود شدن فایل در php
    شما منظور سوال منو نگرفتید

    من میگم فکر کنید میخواید یک فایل رو تو یه صفحه لود کنید که با اون اعمالی رو انجام بدید حالا باید چون زمان تو این صفحه مهم هست میخوایم قبل از اجرای زمان این فایل لود بشه بعد اون زمان شروع به کار کنه اینو میگم

    میشه کمکم کنید؟

    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۱۰:۳۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لود شدن فایل در php
    1- ای جکس نمی تونه فایل انتقال بده
    2- دقیقا مشکلتون رو توضیح بدین
    3- اگه کارا قراره سمت سروری باشه شما باید از ابزار های PHP که برای کار بافیلها تعبیه شده استفاده کنید
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۱۰:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: لود شدن فایل در php
    چه جور فایلی رو و به چه منظور و چه هنگام لود کنی؟ یه مثال واضح بزن.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۱۰:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: لود شدن فایل در php
    من میخوام یک فایل pdf رو لود کنم

    یک سیستم آزمون انلاین هست که میخوام قبل از اینکه زمان سنج برای کاربر امتحان دهنده فعال بشه اول این فایل لود بشه و بعد زمان سنج به کار بیافته

    فکر کنم واضح بود
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ مرداد ۸ ۱۲:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS